EUROPA LEAGUE

Ντοντό: "Πρώτα η Ιντερ Μπακού, μετά ο ΠΑΟΚ"

Ντοντό: "Πρώτα η Ιντερ Μπακού, μετά ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Δεν προτρέχει ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Καμπάλα, Ντόντο, ο οποίος εστιάζει στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και όχι στην πρεμιέρα των ομίλων Europa League

Ενας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Καμπάλα, της ομάδας που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, την Πέμπτη (17/9), ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ντόντο, έχει το βλέμμα του στραμμένο αποκλειστικά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ιντερ Μπακού.

"Πέρασαν πολλές ημέρες χωρίς αγώνες πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να διορθώσουμε τυχόν λάθη που κάναμε νωρίτερα στη σεζόν. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Ίντερ Μπακού", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Πρώτα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι του σαββατοκύριακου και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League με τον ΠΑΟΚ".

Από μικρός ΠΑΟΚ ο Λέοβατς τζούνιορ

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μαρίν Λέοβατς, απολαμβάνει το πρώτο διάστημα διαμονής του στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την οικογένειά του. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram όπου απεικονίζεται ο ίδιος, η συζυγός του και ο γιος του Κροάτη μπακ, Μαξιμίλιαν, ντυμένος με φανέλα του Δικεφάλου.

Ντοντό: "Πρώτα η Ιντερ Μπακού, μετά ο ΠΑΟΚ"



Το πρόστιμο στην κα Μπερμπάτοφ

Στο μεταξύ, ΜΜΕ της Βουλγαρίας αναφέρουν ότι σήμερα (7/9) επιβλήθηκε από την τροχαία πρόστιμο στην γυναίκα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Ελένα Στιλιάνοβα, χωρίς, πάντως, να διευκρινίζεται η παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στην οποία υπέπεσε.

Σε λίγες μέρες η σύζυγος του νέου επιθετικού του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση μαζί με τις δύο κόρες τους.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ