EUROPA LEAGUE

Μέγκιερι: "Δεν θα κοιμηθώ"

Μέγκιερι: "Δεν θα κοιμηθώ"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος ο Μέγκιερι από τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Europa League υπογράμμισε και αυτός ότι πρέπει να κοιτάξουν τώρα την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Μιραλάς: "Χαλαρώσαμε και χάσαμε". Τζεμπούρ: "Αναλαμβάνω την ευθύνη".

Ο Μπάλας Μέγκιερι είπε μετά τον αποκλεισμό από την Μέταλιστ: " Ξεκίνησαμε καλά στο πρώτο μέρος, πιέσαμε, κάναμε φάσεις, βάλαμε ένα γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα.

Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πέσαμε σε απόδοση.

Ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε και μας πίεσε. Μείναμε πίσω, κλειστήκαμε, η Μέταλιστ ανέβηκε, κάναμε λάθη στην άμυνα και δεχτήκαμε δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως ήταν καλύτερη ομάδα και άξιζε την πρόκριση. Κάναμε λάθη στο τέλος, αλλά αυτά συμβαίνουν

Δεν θα κοιμηθώ απόψε. Πρέπει να κοιτάξουμε όμως να κερδίσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό τώρα".

Μιραλάς: "Χαλαρώσαμε και χάσαμε"

"Παίξαμε πολύ καλά 180 λεπτά, αλλά στα δέκα λεπτά που χαλαρώσαμε χάσαμε την πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά πληρώσαμε το γεγονός πως χαλαρώσαμε.

Παίζουμε επί δέκα μήνες και η κούραση μας έχει επηρεάσει. Είναι άλλο ματς, πολύ σημαντικό και αν κερδίσουμε θα είμαστε κατά 99% πρωταθλητές. Βάζουμε στην άκρη την κούραση και η ενδεκάδα που θα παίξει θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει".

Τζεμπούρ: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

"Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχασα την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Αναλαμβάνω την ευθύνη γι' αυτό. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το ματς εάν είχα σκοράρει. Κρατάγαμε το ματς στα χέρια μας και δεν φανήκαμε αρκετά δυνατοί για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα στην έδρα μας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ