EUROPA LEAGUE

Kριστόφ: "Ο ΠΑΟΚ δεν μας διάβασε σωστά"

Kριστόφ: "Ο ΠΑΟΚ δεν μας διάβασε σωστά"
INTIME SPORTS

Πως σχολίασε την επιτυχία επί του Δικεφάλου ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Γκινγκάμπ, Γκοτιέ Κριστόφ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Γκινγκάμπ Γκοτιέ Κριστόφ μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την χθεσινή νίκη της γαλλικής ομάδας επί του ΠΑΟΚ.

" Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε την πρώτη νίκη μας στην Ευρώπη, απέναντι στην πρώτη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Μια πολύ καλή ομάδα. Γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ: "Μετά τις αλλαγές που κάναμε μέσα στην ομάδα, θέλαμε την να μοντάρουμε. Ανακατέψαμε την τράπουλα και φτιάξαμε την ομάδα, όπως φάνηκε από την εικόνα που είχαμε από τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν μας είχε διαβάσει σωστά".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ σχολίασε: " Τα πρώτα 15 λεπτά ο ΠΑΟΚ έπαιξε αρκετά καλά, μας πίεσε ιδιαίτερα, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως στον επαναληπτικό αγώνα η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν θα είναι ίδια και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή".

Για τον κόσμο του Δικεφάλου που βρέθηκε στο "Ρουντουρού" επεσήμανε: " Εντυπωσιαστήκαμε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ήταν η πρώτη φορά από τότε που παίζουμε στην λίγκα που το πέταλο ήταν πέρα ως πέρα γεμάτο και πιστεύω πως το γήπεδο της Τούμπας θα κρύβει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ