EUROPA LEAGUE

Κουσέιρο: "Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη"

Κουσέιρο: "Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Η Εστορίλ όπως και ο Παναθηναϊκός δεν κυνηγούν τίποτα παραπάνω εκτός από μια νίκη γοήτρου για την οποία όμως θα τα δώσουν όλα όπως σημείωσε ο τεχνικός των Πορτογάλων Ζοσέ Κουσέιρο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της Εστορίλ, Ζοσέ Κουσέιρο, ο οποίος κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αποθέωσε το τριφύλλι καθώς και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των πράσινων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:
"Δεν υπάρχει κανένας προπονητής που προετοιμάζει την ομάδα του για να χάσει. Όλοι προετοιμάζουμε τις ομάδες μας για να κερδίσουμε. Και αυτό είναι κάτι που κάνουμε ανεξάρτητα από τον αγώνα που παίζουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα διαφορετικό ματς για το πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι μετά το ταξίδι στην Ελλάδα θα πρέπει να κάνουμε άλλο ένα ταξίδι. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, με σκοπό να κερδίσουμε τον αγώνα".

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο παιχνίδι της Πέμπτης:
"Κάθε φορά σκεφτόμαστε το παιχνίδι. Άρα λοιπόν σκεφτόμαστε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μετά από αυτό θα σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τον αγώνα της Πορτογαλίας, όμως είναι καλό για την ομάδα μας να ζήσει αυτή την ατμόσφαιρα. Μια ατμόσφαιρα που είναι φανταστική για όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και πρέπει η ομάδα μας να απολαύσει την αναμέτρηση".

Για τα σχέδια του αναφορικά με τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό:
"Δεν θα έχουμε όλη την ομάδα στη διάθεση μας, αλλά θα έχουμε μια ομάδα που θα είναι ικανή για να κερδίσει. Στο προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό είχαμε κάνει επτά αλλαγές. Μετά την προπόνηση θα αποφασίσω για την ομάδα που θα παρατάξω την Πέμπτη".

Για την ενδεκάδα που θα επιλέξει:
"Έχουμε μπροστά μας μια προπόνηση, δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω τα πλάνα μου και την ενδεκάδα που θα παρατάξω. Δεν μιλάω πολύ, εσείς μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Πάντοτε κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουμε τις καταστάσεις που θα δείξουν ότι είναι ένας σημαντικός αγώνας. Ελπίζω να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι".

Για το αν είναι απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό:
"Από τη δική μας πλευρά, μετά τους αγώνες με Δυναμό και Αϊντχόβεν, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, όμως μετά δυσκόλεψαν τα πράγματα. Το ίδιο συνέβη και με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί προσπαθήσαμε και κοιτάξαμε στα μάτια τους αντιπάλους μας. Καταφέραμε να προχωρήσουμε και είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε είναι μεγάλες ομάδες, όπως και ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται σε μια κρίση, παραμένει όμως μεγάλη ομάδα. Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε μέχρι εδώ".

Για τη συμμετοχή της Εστορίλ στο Γιουρόπα Λιγκ:
"Ο αγώνας του πρωταθλήματος με το Γιουρόπα Λιγκ δεν έχουν σχέση. Οι διεθνείς αγώνες είναι σημαντικοί για τους παίκτες μας, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και να τις αξιοποιήσουν στις εγχώριες διοργανώσεις. Η Εστορίλ αναπτύχθηκε από τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ και βγήκε κερδισμένη".

Για τον Παναθηναϊκό:
"Είναι μια ομάδα η οποία χτίζεται και πέρασε μια δύσκολη περίοδο, όπως συμβαίνει με όλους, όμως είναι μια ομάδα σημαντική όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια κατάφερνε και κέρδιζε τον παραδοσιακό της αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια διαδικασία ανόδου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, γιατί έχει νέους παίκτες και σπουδαίους φιλάθλους, οι οποίοι δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Τους εύχομαι τα καλύτερα, όχι βέβαια για τον αγώνα της Πέμπτης, αλλά για το μέλλον".

Τζόναθαν Ταβάρες:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
"Όπως πάντα, ερχόμαστε να παίξουμε με σκοπό τη νίκη. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε, θα είναι κάτι το ιστορικό για την ομάδα μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε"

Για το αν είναι απογοητευμένοι μετά την ήττα από την Αϊντχόβεν:
" Όλοι οι παίκτες στεναχωρήθηκαν, καθώς παίξαμε καλά και με τη Δυναμό και με την Αϊντχόβεν. Εκεί που δεν παίξαμε καλά ήταν στα εκτός έδρας παιχνίδι, όμως την Πέμπτη είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και έχουμε έρθει στην Αθήνα για να κερδίσουμε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ