EUROPA LEAGUE

Κόντε: "Δεν κάναμε το όνειρο πραγματικότητα"

Κόντε: "Δεν κάναμε το όνειρο πραγματικότητα"

O Aντόνιο Κόντε εμφανίστηκε ενοχλημένος στις δηλώσεις του από το παιχνίδι της Μπενφίκα και τον τρόπο που αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ η Γιουβέντους.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο Αντόνιο Κόντε για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες της Μπενφίκα και οδήγησαν σε "λευκή" ισοπαλία τον δεύτερο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και τον αποκλεισμό των "μπιανκονέρι" από τον τελικό που θα γίνει στην έδρα τους.

Ο προπονητής της Γιούβε δήλωσε ότι οι παίκτες του έφθασαν κοντά στην πρόκριση αλλά ήταν άτυχη ενώ το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές που συνέβαλε στην έλλειψη ρυθμού για τους γηπεδούχους.

" Φθάσαμε πολύ κοντά αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο. Η Μπενφίκα έπαιξε πολύ δυνατά και της το επέτρεψε ο διαιτητής. Παίχτηκαν μόνο 40 λεπτά παιχνιδιού και ο μέσος όρος είναι περίπου 60 λεπτά. Υπήρχαν συνεχώς διακοπές στο παιχνίδι και χάσιμο χρόνου, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μπενφίκα είναι μια έμπειρη ομάδα και έδειξαν ότι μπορούσαν να διαχειριστούν την κατάσταση. Αξίζαμε περισσότερα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αποκλειστήκαμε με ψηλά το κεφάλι και οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής. Τώρα θα επικεντρωθούμε στην Serie A και την Δευτέρα μπορούμε να κατακτήσουμε το τρίτο σερί πρωτάθλημα", δήλωσε ο Κόντε.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ