EUROPA LEAGUE

Καβενάγκι στο Sport24.gr: "Είπα στον Μπερτόγλιο, ότι ήταν ο καλύτερος"

Καβενάγκι στο Sport24.gr: "Είπα στον Μπερτόγλιο, ότι ήταν ο καλύτερος"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ της ισοφάρισης του ΑΠΟΕΛ, στο ματς με τον Αστέρα, Φερνάντο Καβενάγκι, έδωσε μέσα από την κάμερα του Sport24.gr τα συγχαρητήρια στον Φακούντο Μπερτόγλιο. Τι είπε για Τσόρι, Μπουονανότε.

Ήταν το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη και το Europa League με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και το 11ο συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός, Φερνάντο Καβενάγκι, μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για το ματς, τις πιθανότητες των δύο ομάδων για πρόκριση, τον Φακούντο Μπερτόγλιο και τους Τσόρι Ντομίνγκες, Εστέμπαν Καμπιάσο και Ντιέγκο Μπουονανότε.

"Ήταν σημαντική αυτή η νίκη, γιατί εάν δεν κερδίζαμε σήμερα, δεν θα είχαμε πιθανότητες για πρόκριση. Ξεκινήσαμε άσχημα, δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και καταφέραμε να φθάσουμε στη νίκη. Έχουμε πιθανότητες για πρόκριση, πρώτα είναι το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα και μετά το εντός με τη Σπάρτα. Έχουμε ακόμη πιθανότητες, για πρόκριση.

Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει πολλούς Αργεντινούς που είναι καλοί, γι' αυτό και ήταν δύσκολο το ματς.

Ο Φακούντο (Μπερτόγλιο) πέρα από συμπατριώτης είναι και φίλος μου. Του το είπα όταν τελείωσε το ματς ότι ήταν χωρίς αμφιβολία, ο κορυφαίος του Αστέρα. Δεν θα σταματήσω να σκοράρω, θα συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό (γέλια).

Συνεχίζω να παρακολουθώ το αργεντίνικο πρωτάθλημα. Με τον Τσόρι Ντομίνγκες μιλώ συνέχεια. Δεν νομίζω ότι θα γυρίσω στη Ρίβερ, ήμουν στην ομάδα για ένα σημαντικό διάστημα κι εκεί έκλεισε αυτό το κεφάλαιο. Πάντα υποστηρίζω τη Ρίβερ, όπως μπορώ κι από μακριά. Στην Ελλάδα παίζουν και δυο ακόμη πρώην παίκτες οπαδοί της ομάδας, οι Καμπιάσο και Μπουονανότε. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να διαπρέπουν και στην Ελλάδα, όπως στην Αργεντινή", υποστήριξε ο Αργεντινός σταρ του ΑΠΟΕΛ, Φερνάντο Καβενάγκι.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ