EUROPA LEAGUE

Καραπαπάς: "Σφαγιαστική διαιτησία"

Καραπαπάς: "Σφαγιαστική διαιτησία"
INTIME SPORTS

Εξοργισμένος με τη διαιτησία του Αυστριακού Σέργκενχοφερ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς. Ο ρόλος του... Χιου Ντάλας και ο Αλαφούζος.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έκανε λόγο για σφαγιαστική διαιτησία στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο στο Κίεβο. Διαβάστε όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα:

" Είναι δεύτερη φορά μετά το Μάλμε, που έχουμε μία σφαγιαστική διαιτησία σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό είναι απαράδεκτο. Όπως ο κ. Καράσεφ στο Μάλμε, έτσι και ο αποψινός διαιτητής προφανέστατα αδικεί τον Ολυμπιακό. Φαίνεται ότι τα βρωμόνερα που χύνουν κάποιοι στην Ελλάδα έχουν φτάσει μέχρι και την Ευρώπη και πρέπει να δούμε σοβαρά τι θα κάνουμε. Ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό μας να ανατρέψουμε την κατάσταση ".

Μάλιστα, λίγο αργότερα είπε με ειρωνικό τόνο: " Ίσως τελικά είναι καλύτερα από εδώ και πέρα να διαιτητεύει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη ο ίδιος ο Χιου Ντάλας ή ο ίδιος ο Αλαφούζος". Ο λόγος που δήλωσε κάτι τέτοιο είναι επειδή στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής έχει παίξει ρόλο στις διαιτησίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στη Σουηδία και την Ουκρανία.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ