EUROPA LEAGUE

Κάιτ: "Ιστορική στιγμή για την Φενέρ"

Κάιτ: "Ιστορική στιγμή για την Φενέρ"

Ο Ντιρκ Κάιτ τόνισε ότι η πρόκριση της Φενέρμπαχτσέ στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί ιστορική στιγμή για τον σύλλογο της Τουρκίας.

Η Φενέρμπαχτσέ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Λάτσιο στην Ρώμη.

Η ομάδα της Τουρκίας φθάνει για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλο της.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ολλανδός άσος της Φενέρ Ντιρκ Κάιτ τόνισε ότι αποτελεί ιστορική στιγμή για την Φενέρ και ότι το αβαντάζ από τον πρώτο αγώνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

" Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στον τελικό και ο κόσμος έχει αρχίσει να ζητάει εισιτήρια. Σήμερα κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Προκριθήκαμε χάρις στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Είμαστε ευτυχισμένοι και περήφανοι για την πρόκριση. Είναι μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας. Είναι η πρώτη φορά που φθάνει η Φενέρ στα ημιτελικά και τι ποιο ωραίο που έγινε σε μία πόλη όπως η Ρώμη.

Η Λάτσιο είχε ορισμένα καλά αποτελέσματα στην διοργάνωση αλλά όταν μία ομάδα έχει αβαντάζ από το πρώτο παιχνίδι όπως είχαμε εμείς η ψυχολογία είναι υπέρ μας.

Αυτό συνέβη και με την Μπάγερν απέναντι στην Άρσεναλ. Σήμερα δυσκολευτήκαμε λίγο περισσότερο αλλά νομίζω ότι όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά. Κάναμε την δουλειά μας.

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι δεν θα ήταν εύκολο αλλά επιβιώσαμε και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ