EUROPA LEAGUE

Καλίγιεφ: "Θέλουμε την νίκη με τον ΠΑΟΚ"

Καλίγιεφ: "Θέλουμε την νίκη με τον ΠΑΟΚ"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Σαχτιόρ, Μασούρ Καλίγιεφ.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Σαχτιόρ,Μασούρ Καλίγιεφ.

Συγκεκριμένα είπε στον "Arena":

Για το πώς περιμένει ο κόσμος της Σαχτιόρ το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

" Αναμένουμε με πολύ μεγάλη ανυπομονησία τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δεν είχαμε μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και όλοι θέλουν να κερδίσει η ομάδα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

Για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν:

" Θα κάνει κρύο έξω από το γήπεδο γύρω στους μείον πέντε βαθμούς κελσίου. Παρόλα αυτά είναι καλός καιρός σε σύγκριση με τις θερμοκρασίες που έχει συνήθως εδώ πέρα. Το γήπεδο είναι κλειστό, θα έχει γύρω στους δώδεκα βαθμούς μέσα. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα για να διεξαχθεί το παιχνίδι".

Για το πόσοι φίλαθλοι της Σαχτιόρ θα βρίσκονται στο γήπεδο:

" Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια αλλά δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το εάν το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Σύμφωνα με την εμπειρία μου περιμένω γύρω στους 20.000 οπαδούς. Επιπλέον, υπάρχει ειδικό τμήμα που θα φιλοξενηθούν 100 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Έχουν ήδη γίνει οι προετοιμασίες. Παρόλο που ο ΠΑΟΚ είναι παντού, δεν έχω κάποια ενημέρωση για ομογενείς οπαδούς του στο Καζακστάν. Δεν υπάρχει σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στο Καζακστάν. Μήπως οι ομογενείς Έλληνες εδώ είναι Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί… (σ.σ. γέλιο)".

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που υπολογίζουν παραπάνω στη Σαχτιόρ:

" Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι με τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με συνοχή από τον τερματοφύλακα μέχρι την κορυφή. Από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχωρίζω τους παίκτες που σκόραραν στο παιχνίδι όπως ο Αθανασιάδης".

Για τα επόμενα παιχνίδια της Σαχτιόρ στο Γιουρόπα Λιγκ:

" Έχουν μείνει δύο αγώνες που θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη. Πάμε για τις δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια και ελπίζουμε για τη δεύτερη θέση. Στο πρωτάθλημα εξασφαλίσαμε τη θέση μας στο Γιουρόπα Λιγκ και του χρόνου".

Για το εάν ο ΠΑΟΚ ή η Άλκμααρ είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου:

" Είναι περίπου ίδιας δυναμικότητας οι ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση του ομίλου. Θα φανεί στο τελευταίο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άλκμααρ ποιος είναι το φαβορί".

Για το εάν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού:

" Ο βασικός μας αμυντικός ο Βασίλιεβιτς προπονείται και είναι έτοιμος όπως όλη η ομάδα. Προς το παρόν δεν έχουμε απουσίες ενόψει τουν αγώνα με τον ΠΑΟΚ για οποιοδήποτε λόγο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ