EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης
INTIME SPORTS

Διαβάστε την κριτική του Sport24.gr για την απόδοση των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με την Μπεσίκτας στο "Ατατούρκ" για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με την Μπεσίκτας, όπου οι Αρκάδες κατάφεραν να αποσπάσουν μια ιστορική ισοπαλία με σκορ 1-1 και να μείνουν όρθιοι σε μια δύσκολη έδρα.

Κοσίτσκι: Καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη, διότι το σουτ ήταν πολύ γωνιακό, ενώ ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε να επέμβει. Από τους καλούς των Αρκάδων στην αναμέτρηση.

Λούι: Αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα πίσω, κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ δεν μπορούσε να στηρίξει ιδιαίτερα τον Μπαντιμπανγκά μπροστά. Τίποτα ιδιαίτερο από τον Αργεντινό άσο.

Γκοϊάν: Το πάλεψε για τα καλά, έδωσε τις μάχες του και είχε θετική παρουσία στον αγώνα. Ένας παίκτης με εμπειρία, ο οποίος στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης.

Σανκαρέ: Πολύ καλός ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων, ξεχώρισε για τη μαχητικότητά του, νικητής σε πολλές μονομαχίες και ήταν "ογκόλιθος" στην οπισθοφυλακή της ελληνικής ομάδας.

Παντελιάδης: Καλός ανασταλτικά και μπροστά αρκετά δραστήριος, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε μια καλή φάση με τον Μπαντιμπανγκά, όταν δεν κατάφερε να κάνει προβολή στο πρώτο μέρος.

Ουσέρο: Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ξεχώρισε ή ότι έκανε κάτι το ιδιαίτερο στον αγωνστικό χώρο, αν και αμυντικά έκλεινε "τρύπες". Γενικά, υπήρχαν θέματα στον άξονα του Αστέρα στο δημιουργικό σκέλος, ο οποίος όμως όσο κυλούσαν τα λεπτά έπαιρνε μέτρα και τελικά ισοφάρισε.

Ζησόπουλος: Είχε την καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του με εξαίρεση το γκολ, με μια τρελή κούρσα και σουτ λίγο άουτ. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούσε να συνεργαστεί καλά με τον Ουσέρο στον άξονα.

Ρόλε: Δεν έκανε καλή εμφάνιση, αν και συμμετέχει στο γκολ της ισοφάρισης. Άφαντος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να βοηθήσει δημιουργικά την ομάδα του τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά από δικό του στρώσιμο ήρθε το 1-1.

Μπαντιμπανγκά: Το πάλεψε, προσπαθησε αλλά του έλειπε η ουσία τόσο στο ένας με έναν, όσο και στην συνεργασία μς τους συμπαίκτες του, βγήκε αλλαγή στο 69' και μπήκε στην θέση του ο Πάρα.

Μάσα: Είχε κινητικότητα και ζωηράδα, αλλα του έλειψε το κάτι παραπάνω. Ένας παίκτης που περιμένει πολλά ο Στάικος Βεργέτης, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα. Ευτυχώς όμως, βρέθηκε η λύση από έναν παίκτη που ήρθε από τον πάγκο.

Μπαράλες: Δεν πήρε μπάλες, αν και έπαιζε ξύλο με τα μπακ, έδωσε τις μάχες του, ενώ είχε και μια καλή κεφαλιά στο 75' που δεν βρήκε όμως στόχο. Στο 85' βγήκε και μπήκε στην θέση του ο Γιαννιώτας.

Πάρα: Η "χρυσή" αλλαγή του Στάικου Βεργέτη. Μπήκε στον αγώνα και με ένα πολύ όμορφο σουτ κατάφερε να ισοφαρίσει για τον Αστέρα Τρ'ιπολης. Ο πρωταγωνιστής των Αρκάδων, ο άνθρωπος που θα μνημονεύεται για κάμποσες ημέρες.

Γιαννιώτας: Μπήκε στα τελευταία λεπτά, έδωσε ανάσες και συνέβαλλε στο ιστορικό "Χ" που πήραν οι Αρκάδες. Ο Βεργέτης πόνταρε στη μαχητικότητά του, στο τσαγανό του και στην ταχύτητά του.

Μουνάφο: Μπήκε αντί του Παντελιάδη στο 76' και είχε καλή εικόνα στον αγώνα. Δεν κρύφτηκε και βοήθησε την ομάδα του στην προσπάθειά του για να ισοφαρίσει το ματς και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ