EUROPA LEAGUE

Γλύκος: "Το παλέψαμε"

Γλύκος: "Το παλέψαμε"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος χαρακτήρισε κομβικό το σημείο που ο Κατσουράνης δέχεται κόκκινη κάρτα.

Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε συνολικά να δεχτεί τέσσερα γκολ από την Μπενφίκα στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων καθώς η απόδοση του συνολικά ήταν καλύτερη.

"Είναι κομβικό το σημείο που δεχόμαστε την κόκκινη κάρτα, μετά η Μπενφίκα άρχισε να πιέζει. Σταθήκαμε καλά και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι την αποβολή. Κρατάμε την καλή εμφάνιση. Θα θέλαμε πολύ να προχωρήσουμε παρακάτω, τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο" είπε αρχικά ο Γλύκος και συνέχισε αναφερόμενος στο εάν η πρόκριση κρίθηκε στο ματς της Τούμπας:

"Δεν θα έλεγα ότι κρίθηκε εκεί, γιατί από μία φάση μπορείς να πάρεις το προβάδισμα. Εάν ο Μαντούρο προλάβαινε θα ήταν διαφορετικά. Αυτό είναι το ποδόαφαιρο"

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ συνολικά δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Μπενφίκα σχολίασε:

"Δεν θα έλεγα ότι αξίζαμε τέσσερα γκολ. Στο πρώτο ματς έγινε ένα διαιτητικό λάθος και εάν δεν είχαμε την αποβολή σήμερα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Γιατί όταν έχεις απέναντί σου τέτοιο αντίπαλο, φυσιολογικό είναι μετά ότι θα σε πιέσει και θα έρθει το γκολ"

Κατέληξε λέγοντας:
"Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι γιατί το παλέψαμε. Τώρα κοιτάμε την επόμενη μέρα, θα κοιτάξουμε να το ξεχάσουμε γρήγορα. Θα κρατήσουμε τις καλές στιγμές από την πορεία μας μέχρι εδώ. Είναι λίγο υπερβολική η κόκκινη κάρτα και ο Κώστας το ίδιο λέει που είδε το ριπλέι. Ο διαιτητής, όμως, το καταλόγισε"

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ