EUROPA LEAGUE

Γκουρμπάνοβ: "Να αντέξουμε στην πίεση του ΠΑΟΚ"

Γκουρμπάνοβ: "Να αντέξουμε στην πίεση του ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός της Καραμπάγκ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ, υποστήριξε ότι έχει μελετήσει τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να αντέξουν από την πρώτη στιγμή στην πίεση του "Δικεφάλου".

Την πίστη του για την ετοιμότητα της Καραμπάγκ για το παιχνίδι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ, την Πέμπτη (3/11, 22:05) εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Αζέρων, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ:

"Έχουμε κάνει τη μελέτη μας επάνω στον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πως εςμφανίζεται πιο επιθετικός στην έδρα του και πιστεύω πως είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια συμπαγής ομάδα και θα πρέπει από τη πρώτη στιγμή να αντέξουμε στη πίεση. Υπάρχουν δυο παιχνίδια μετά από αυτό που θα γίνει την Πέμπτη, κάτι που σημαίνει πως ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Τούμπας, η κάθε ομάδα θα έχει πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση, αν και σίγουρα αυτές θα επηρεαστούν από το τελικό αποτέλεσμα.

Εμείς θέλουμε τη νίκη" ανέφερε αρχικά ενώ όταν ρωτήθηκε για τους Μίτσελ και Ρεϊνάλντο, ο 43ρονος τεχνικός τόνισε: "Θα είναι στην 18άδα. Δε ξέρω τι ακριβώς θα κάνω, αν θα αγωνιστούν από την αρχή ή αν θα μείνουν στον πάγκο, θα το δείτε λίγο πριν το παιχνίδι".

Αγκόλι: "Δε θα κλειστούμε στην άμυνα"

Ο Ανσί Αγκόλι εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου, και, μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Μπορεί να κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι αλλά αυτό δεν κάνει εύκολο το παιχνίδι της Πέμπτης. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο που θα πιέζει τον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Σε κάθε παίκτη του αρέσει να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση. Δε θα οργανωθούμε αποκλειστικά στην άμυνα. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας.

Ο στόχος μας είναι να τους σταματήσουμε από το πρώτο λεπτό ώστε να μην κάνουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους.Δεν θα κλειστούμε πίσω. Ακόμα και αν δεχθούμε ένα γρήγορο γκολ θα πρέπει να μην εγκαταλείψουμε το πλάνο μας. Σίγουρα είναι σημαντικό το να μην δεχθούμε γκολ, αλλά κανείς δεν κέρδισε στο ποδόσφαιρο απλά χωρίς να δεχθεί γκολ. Θα πρέπει να βρούμε το τρόπο να απειλήσουμε τον αντίπαλό μας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ