Αυξάνονται τα χρήματα του Europa League - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Αυξάνονται τα χρήματα του Europa League

Αυξάνονται τα χρήματα του Europa League

UEFA και ECA ανακοίνωσαν την αύξηση των χρημάτων που διατίθενται στους συλλόγους που συμμετέχουν στο Europa League. Ποιο θα είναι το νέο ποσό των πριμ και από πότε θα ισχύει.

Η Ένωση Συλλόγων Ευρώπης (ECA) ανακοίνωσε την απόφαση για οικονομική ενίσχυση του Europa League από τον επόμενο κύκλο (2018-2021) με ακόμα 60.000.000 ευρώ στα συνολικά χρήματα που προσφέρονται στις συμμετέχουσες ομάδες.

Η απόφαση λήφθηκε μετά από πρόταση του προέδρου της ECA, Καρλ Χάιντς Ρούμενιγκε, και του νέου επικεφαλής της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων στην πρώτη ομάδα εργασίας της Επιτροπής Διασυλλογικών Διοργανώσεων της UEFA που διεξήχθη στις 20 Σεπτεμβρίου.

Από τα πρόσθετα χρήματα, τα 50.000.000 ευρώ προορίζονται για την τελική φάση της διοργάνωσης, ενώ τα 10.000.000 για την προκριματική φάση. Για τον κύκλο 2015-2018, η UEFA μοιράζει 381.000.000 ευρώ στους συλλόγους που συμμετέχουν στη διοργάνωση, εκ των οποίων τα 229.000.000 ευρώ αφορούν πριμ και τα 152.000.000 ευρώ διανέμονται με βάση το market pool κάθε χώρας.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ECA πρότεινε ο μηχανισμός διαμοιρασμού στα πρωταθλήματα των πριμ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που ανέρχεται σε 128.000.000 ευρώ, να ανανεωθεί ώστε να γίνεται με πιο δίκαιο τρόπο προς όλους τους συλλόγων των πρώτων κατηγοριών των χωρών της Ευρώπης σε σχέση με το ισχύον σύστημα, σύμφωνα με το οποίο το 80% καταλήγει στα μεγάλα πρωταθλήματα.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν "Τάγματα Ασφαλείας" στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24