EUROPA LEAGUE

Απαιτεί μία συγγνώμη ο πρωθυπουργός της Ιταλίας

Απαιτεί μία συγγνώμη ο πρωθυπουργός της Ιταλίας
Ιταλία επεισόδια

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, δήλωσε πως οι οπαδοί της Φέγενορντ που συνελήφθησαν να καταστρέφουν δημόσια περιουσία θα τιμωρηθούν αυστηρά. Επικοινωνία και με την πρεσβεία της Ολλανδίας.

Τεταμένο το κλίμα στην Ιταλία μετά το παιχνίδι της Ρόμα με την Φέγενορντ για τη φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ. Οπαδοί των φιλοξενούμενων έκαναν γυαλιά - καρφιά περιοχές της Ρώμης, με αποτέλεσμα να έχουμε συγκρούσεις και οδομαχίες με τις Αρχές.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρωθυπουργό της χώρας, Ματέο Ρέντσι, ο οποίος ζήτησε να τιμωρηθούν αυστηρά οι ταραξίες που προκάλεσαν ζημιές σε ιστορικά μνημεία της πόλης.

"Περιμένω μία συγγνώμη από την Φέγενορντ", είπε αρχικά ο Ρέντσι και συνέχισε: "Έχουν συλληφθεί ήδη αρκετοί και θα τιμωρηθούν αυστηρά. Οι Ιταλοί δεν συμπεριφέρονται έτσι όταν πάνε σε άλλες χώρες.

Είναι απαράδεκτο μία ολόκληρη πόλη να βρίσκεται σε ομηρία εξαιτίας ενός γκρουπ ανθρώπων που προκάλεσαν ζημιές σε ιστορικής σημασίας τοποθεσίες".

Πρέπει να σημειώσουμε πως οι ιταλικές Αρχές ήρθαν σε επικοινωνία με την ολλανδική πρεσβεία και απαιτούν αποζημιώσεις για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι οπαδοί.

Επίσημη απάντηση δεν υπάρχει ακόμα και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει η άλλη πλευρά.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ