EUROPA LEAGUE

Αντριάσεβιτς: "Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ τόσο αδύναμο"

Αντριάσεβιτς: "Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ τόσο αδύναμο"
INTIME SPORTS

Ο Φράνκο Αντριάσεβιτς μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την ρεβάνς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, ενώ σημειώνει πως φαβορί παραμένει ο "δικέφαλος".

ΣτονArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Φράνκο Αντριάσεβιτς και μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ αλλά και για την επερχόμενη ρεβάνς στη Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη επί της Ίστρα με σκορ 6-1:
«Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται από το αποτέλεσμα. Η Ίστρα είναι καλή ομάδα αλλά καταφέραμε και πετύχαμε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στο δεύτερο και κερδίσαμε το παιχνίδι. Αυτή η νίκη μας ανέβασε την ψυχολογία ενόψει ενός πιο σκληρού και δύσκολου αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για το τι φοβάται από τον ΠΑΟΚ:
«Γνωρίζω για την ατμόσφαιρα και ξέραμε τι θα μας περιμένει στη Τούμπα από την ώρα που έγινε η κλήρωση. Προετοιμαζόμαστε, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσομε και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ άρχισε αργά την προετοιμασία του, έχει τραυματίες και δεν είναι καλά δεμένη η ομάδα. Η Λοκομοτίβα είχε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια και είναι πιο έτοιμη ομάδα».

Για τον Ίγκορ Τούντορ:
«Δεν θα σχολιάσω τον προπονητή. Τον σέβομαι, ήμασταν μαζί στη Χάιντουκ αλλά δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Οι σκέψεις μας δενταίριαζανκαι ένας από τους λόγους που έφυγα από την Χάιντουκ ήταν ο Τούντορ».

Για το αν ο πανηγυρισμός του στο δεύτερο γκολ της Λοκομοτίβα προοριζόταν για τον Ίγκορ Τούντορ:
«Δεν θυμάμαι εκείνη την στιγμή τι έκανα. Δεν το αφιέρωνα σε κάποιον, απλά έτσι μου βγήκε εκείνη την στιγμή».

Για το αν ήθελε να πάρει κάποια ρεβάνς από τον Τούντορ:|
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αισθανόμουν όλη την μέρα πως θα σκόραρα. Αν κερδίσει η Λοκομοτίβα δεν θα είναι ένα παιχνίδι μεταξύ του Φράνκο και του Ίγκορ αλλά ένα παιχνίδι της Λοκομοτίβα με τον ΠΑΟΚ».

Για το αν περίμενε ποιο δυνατό τον ΠΑΟΚ:
«Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ τόσο αδύναμο. Πίστευα όλη την μέρα πως θα κερδίζαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε 2-0 και μας πόνεσε πολύ το γκολ στο τέλος. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ και να καθαρίσουμε την πρόκριση αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ αντί αυτού και πλέον όλα είναι ανοιχτά».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε:
«Ο παίκτης που μου άρεσε πολύ ήταν ο Μακ επειδή ερχόταν από πίσω κρυφά και δεν είναι εύκολο να τον παρακολουθήσεις».

Για το αν θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ με προπονητή τον Τούντορ:
«Δεν νομίζω πως ο Τούντορ θα με ήθελε τώρα στην ομάδα (γέλιο). Δεν νομίζω πως τώρα θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις».

Για το φαβορί της πρόκρισης:
«Ακόμα είναι ο ΠΑΟΚ φαβορί καθώς παίζει στην έδρα του. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα του 2-1 και όλα είναι αμφίρροπα».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ