EURO

Η Αγγλία φοβάται την Τουρκία

Η Αγγλία φοβάται την Τουρκία

Η Αγγλική Ομοσπονδία "τρέμει" την υποψηφιότητα της Τουρκίας για την διεξαγωγή των ημιτελικών και του τελικού στο EURO 2020.

Η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου πιστεύει ότι η Τουρκία είναι η κυριότερη αντίπαλος του Γουέμπλεϊ για την διεξαγωγή των ημιτελικών και του τελικού στο EURO 2020.

H OYEΦΑ αποφάσισε το EURO 2020 να διεξαχθεί σε 13 ευρωπαϊκές πόλεις. Τριάντα δύο χώρες εκδήλωσαν ενδιαφέρον προκειμένου να συνδιοργανώσουν το Εuro 2020.

Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Ελλάδα με την υποψηφιότητα του ΟΑΚΑ για την διεξαγωγή αγώνων στην φάση των ομίλων και στις νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Στις χώρες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον είναι και η Αγγλία που έχει βλέψεις για την διεξαγωγή των ημιτελικών και του τελικού της διοργάνωσης.

Η Αγγλική Ομοσπονδία φοβάται την υποψηφιότητα της Τουρκίας για την διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων μετά μάλιστα την αποτυχία της να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και απεύχεται πιθανή εύνοια των Τούρκων.

" Ο αντίκτυπος που θα έχει στο Γουέμπλεϊ και στο Λονδίνο οι ημιτελικοί και ο τελικός του EURO 2020 θα είναι σημαντικός. Είναι κάτι που μας ενδιαφέρει και γι' αυτό τον λόγο βάλαμε υποψηφιότητα. Γενικότερα η υποψηφιότητα μας είναι σημαντικοί ανεξάρτητα από τους αγώνες που θα φιλοξενήσουμε ", δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Αγγλικής Ομοσπονδίας Άλεξ Χόρν.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ