EURO

Χαρτ, το πρώτο "θύμα" του Ρούνεϊ

Χαρτ, το πρώτο "θύμα" του Ρούνεϊ

Λίγο πριν "πληγώσει" την Εσθονία με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ, ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε αφήσει άγαλμα με παρόμοιο τρόπο τον... Τζο Χαρτ. Δείτε videos.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Αγγλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εσθονία την Κυριακή (12/10) καθώς με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ βρήκε δίχτυα και με το 1-0 επέτρεψε στην ομάδα του Ρόι Χόντσον να κάνει το "3 στα 3" στην προκριματική φάση του Euro 2016.

Αυτή δεν ήταν πάντως η μοναδική φορά τις τελευταίες ημέρες που ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει τις ικανότητές του με χτυπήματα φάουλ καθώς όπως φαίνεται σε video που ανέβασε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (μέσω του καναλιού της στο Youtube) είχε νικήσει και παραμονές του ματς τον Τζο Χαρτ.

Σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις των "τριών λονταριών" πριν το ματς με την Εσθονία, ο Ρούνεϊ κατάφερε να περάσει τη μπάλα πάνω από το "τείχος" και να τη στείλει στην δεξία γωνία του εμβρόντητου Χαρτ, με τον γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι να τον προκαλεί να το επαναλάβει στο ματς!

"Κάνε το αύριο με την Εσθονία. Εκεί θα έχει πολλές κάμερες να το καταγράψουν", του είπε ο Χαρτ και ο Ρούνεϊ δεν του χάλασε το χατήρι...

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ