EURO

Χαμός στους δρόμους του Παρισιού στο γκολ του Παγέτ

Χαμός στους δρόμους του Παρισιού στο γκολ του Παγέτ

Οι Γάλλοι φίλαθλοι που παρακολουθούσαν σε γιγαντοοθόνη το ματς Γαλλία - Αλβανία, ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Παγέτ στο 95', όπου σφραγίστηκε η νίκη των "τρικολόρ". Τι ανέφερε μετά το ματς ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. (VIDEO)

Πολύ πιο δύσκολα απ' ό,τι θα περίμενε, η Γαλλία κατάφερε να νικήσει 2-0 την Αλβανία με τα τέρματα των Γκριεζμάν (90') και Παγέτ (95') και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην φάση των "16" του Euro.

Χιλιάδες Γάλλοι φίλαθλοι παρακολουθούσαν τον αγώνα στους δρόμους της πόλης σε γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί και η αγωνία όσο το ματς κυλούσε στη λευκή ισοπαλία, ήταν τεράστια.

Έτσι, λοιπόν, άπαντες ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Παγέτ, όπου "σφραγίστηκε" το τρίποντο των τρικολόρ. Αγκαλιές, φιλιά, κραυγές χαράς...

Εξάλλου, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς πως παρά την πρόκριση της ομάδας του στην φάση των "16" του Euro, το ματς με την Ελβετία θεωρείται κρίσιμο για την Γαλλία.

"Οι παίκτες μου έχουν μεγάλη καρδιά. Με τους έξι βαθμούς, έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση, όμως και το τελευταίο παιχνίδι με την Ελβετία είναι κρίσιμο. Η Αλβανία έπαιξε πολύ καλά και οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν κυριαρχήσει, γι' αυτό είναι σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη", ανέφερε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ