EURO

"Βράζουν" με Αρντά Τουράν οι Τούρκοι

"Βράζουν" με Αρντά Τουράν οι Τούρκοι

Η Τουρκία μετρά μετά από δύο αγωνιστικές ισάριθμες ήττες και ο Τύπος βάλλει κατά του αστέρα της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας, Αρντά Τουράν.

Μετά από μια μέτρια χρονιά με την Μπαρτσελόνα, ο Αρντά Τουράν εξελίσσεται σε μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις του Euro 2016 καθώς αδυνατεί να πάρει επ' ώμου την εθνική Τουρκίας. Η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας μετρά μετά από δύο αγωνιστικές ισάριθμες ήττες στα γήπεδα της Γαλλίας.

"Πού βρίσκεται η υπερηφάνεια του Αρντά Τουράν; Πού είναι το μαχητικό του πνεύμα με την εθνική;", έγραψε στο twitter ο πρώην διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής, Ουμίτ Καράν. Οι Τούρκοι φίλαθλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειρωνεύονται τον άσο των "μπλαουγκράνα".

"Πότε θα βρει χρόνο ο Τουράν να παίξει μπάλα, όταν κάνει τόσες διαφημίσεις;".

Στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπει και ο τουρκικός Τύπος: "Η Τουρκία χρειάζεται ένα θαύμα απέναντι στην Τσεχία. Και ο Τουράν χρειάζεται ένα θαύμα", γράφει ο δημοσιογράφος της Χουριέτ, Χακάν Ουνσάλ. "Ευχαριστούμε την Ισπανία που δεν μας έβαλε 6-7 γκολ. Και συγχαρητήρια στους διεθνείς Τούρκους, οι οποίοι μας ντρόπιασαν. Μπράβο Φατίχ (σ.σ Τερίμ) που έφτιαξες τέτοια ομάδα", γράφει ο συμπατριώτης του της Σαμπάχ, Αχμέτ Τσακάρ.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ