EURO

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη στην Αυστρία!

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη στην Αυστρία!

Η εθνική Αυστρίας προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2016 και ο ομοσπονδιακός της τεχνικός, Μάρσελ Κόλερ, το πανηγύρισε δεόντως στη συνέντευξη Τύπου με μπερέ, τρώγοντας την μπαγκέτα του. (VIDEO)

Προκρίθηκε από τον 7ο όμιλο, αφήνοντας πίσω της Ρωσία, Σουηδία, Μαυροβούνιο, Λίχτενσταϊν και Μολδαβία. Οπότε, τα πανηγύρια επιτρέπονται. Ακόμη κι από τον σοβαρό συνήθως, ομοσπονδιακό τεχνικό, Μάρσελ Κόλερ.

Ο 54χρονος Ελβετός τεχνικός, το διασκέδασε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ματς με τη Σουηδία. Φρόντισε να το δείξει, κιόλας. Φόρεσε τον μπερέ του, είχε μπροστά του την μπαγκέτα. Δεν άντεξε και είπε να τσιμπήσει κάτι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Η Αυστρία τερμάτισε πρώτη στον 7ο όμιλο και προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2016, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, αφήνοντας πίσω της, τις Ρωσία, Σουηδία και Μαυροβούνιο να μάχονται για τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές αντιμετωπίζει εκτός το Μαυροβούνιο κι εντός το Λίχτενσταϊν.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ EURO 2016

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ