EURO

Το υποβρύχιο του Πουτιν "βάζει φωτιές" στο Αγγλία-Ρωσία

HMS Kent (foreground) monitors Russian sub Stary Oskol as it enters British waters.

MoD handout
HMS Kent (foreground) monitors Russian sub Stary Oskol as it enters British waters. MoD handout NOT KNOWN, CLEAR WITH PICTURE DESK

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ρωσικό υποβρύχιο κοντά στις βρετανικές Ακτές με τα ΜΜΕ στο Νησί να το θεωρούν πρόκληση, παραμονές της αναμέτρησης μεταξύ Αγγλίας και Ρωσίας για το Euro 2016.

Οι εθνικές Αγγλίας και Ρωσίας αναμετρώνται το Σάββατο 11 Ιουνίου στο "Βελοντρόμ" της Μασσαλίας, για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. Ο πρόεδρος της δεύτερης, Βλαντιμίρ Πούτιν, έστειλε το υποβρύχιο "Stary Oskol" στις βρετανικές ακτές με τη "Sun" να ερμηνεύει ως πρόκληση παραμονές του ματς μεταξύ των ομάδων των δύο χωρών.

"Μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες ένα ρωσικό ρυμουλκό, το οποίο μπορεί να πυροδοτήσει τα πατριωτικά πάθη του αντιπάλου της εθνικής Αγγλίας στο ντεμπούτο της στο Euro 2016. Το υποβρύχιο επιτηρείται διακριτικά από τις βρετανικές Αρχές, κάτι που μπορεί να εμπνεύσει την ομάδα του Ρόι Χόντσον", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Υπερβολική, ή όχι, η εν λόγω είδηση της "Sun" αναδημοσιεύτηκε πολλές φορές στο twitter με πολλούς να κάνουν σύνδεση της στρατηγικής αυτής κίνησης του Ρώσου προέδρου με το προσεχές παιχνίδι στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ