EURO

Το σχέδιο δράσης των χούλιγκαν

Το σχέδιο δράσης των χούλιγκαν

Με μία φωτογραφία που ανέβασαν σε σελίδα τους στο Facebook οι Κροάτες χούλιγκαν ανέλυσαν το πλάνο τους για τη δημιουργία επεισοδίων στο ματς με την Τσεχία. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Από τους δρόμους της Γαλλίας τα επεισόδια μεταφέρθηκαν μέσα στα γήπεδα. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Κροατίας τα έκαναν γης Μαδιάμ χωρίς κανένα προφανή λόγο με αποτέλεσμα ο αγώνας με την Τσεχία να διακοπεί για αρκετά λεπτά.

Στο 87ο λεπτό άρχισαν να πετούν δυναμιτάκια, καπνογόνα προς τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να παίζουν ξύλο μεταξύ τους.

Viva La Revolución: Τα επαναστατικά σχέδια των footshirts

Όπως όμως φάνηκε από φωτογραφία που ανέβηκε σε σελίδα Κροατών χούλιγκαν στο Facebook στο Σεντ Ετιέν είχε μεταβεί όλη η... αφρόκρεμα. Σύμφωνα με ένα γράφημα το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω υπήρχε σχέδιο δράσης για ενδεχόμενες συμπλοκές με τους καλύτερους να είναι μοιρασμένοι σε όλες τις κερκίδες του "Stade Geoffroy-Guichard".

Για την ακρίβεια στις εξέδρες υπήρχαν οπαδοί από όλες τις μεγάλες ομάδες της Κροατίας (Ντ. Ζάγκρεμπ, Χάιντουκ, Ριέκα), με συγκεκριμένο πλάνο και εξοπλισμένοι κατάλληλα για επεισόδια.

Δείτε το σχετικό γράφημα:

Το σχέδιο δράσης των χούλιγκαν
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ