EURO

Τιμωρεί την Κροατία η UEFA

Τιμωρεί την Κροατία η UEFA

Η UEFA αναμένεται να τιμωρήσει την Κροατία για όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Τσεχία, όπου ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά, όταν έπεσαν καπνογόνα και κροτίδες στο χορτάρι και τραυματίστηκε security.

Το... μπουγιουρντί από την UEFA περιμένει η κροατική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου μετά τα όσα συνέβησαν από μερίδα οπαδών τους στον αγώνα με την Τσεχία και τα οποία προκάλεσαν την πεντάλεπτη διακοπή της αναμέτρησης.

Καπνογόνα και κροτίδες έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από το κομμάτι που τους φιλοξενούσε στο "Stade Geoffroy-Guichard" του Σεντ Ετιέν, ενώ ένας security τραυματίστηκε, καθώς έσκασε δίπλα του μια κροτίδα και ενώ προσπαθούσε να καθαρίσει το χορτάρι και να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι.

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναμένεται σύντομα να βγάλει την απόφασή της και να τιμωρήσει την Κροατία, όπως έκανε και με τη Ρωσία, στην οποία επέβαλε πρόστιμο 150.000 ευρώ και αποβολή από την διοργάνωση με αναστολή. Το θέμα είναι ότι η Ρωσία έχει αποκλειστεί, ενώ οι Κροάτες όχι και γι'΄αυτό περιπλέκονται τα πράγματα γι' αυτούς.

Βέβαια, ήδη έχουν σπεύσει να καταδικάσουν ό,τι συνέβη τόσο ο προπονητής της Κροατίας, όσο και παίκτες της ομάδας, προκειμένου να φανεί ότι δεν τους αντιπροσωπεύει αυτό που συνέβη και δεν θα πρέπει για μερικούς ανεγκέφαλους να την πληρώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Επίσης, υπάρχει ζήτημα και με τους ανθρώπους ασφαλείας και με τους ελέγχους εισόδου στα γήπεδα, αφού πέρασαν καπνογόνα και κροτίδες, που κανονικά απαγορεύονται και δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στα χέρια των οπαδών. Όπως και να 'χει, η UEFA θα τιμωρήσει τους Κροάτες και μένει να δούμε το ύψος της ποινής.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ