EURO

"Είναι τρομοκράτες, δεν ανήκουν στο γήπεδο"

"Είναι τρομοκράτες, δεν ανήκουν στο γήπεδο"

Η UEFA γνωστοποίησε πως ξεκινά έρευνα για τα καπνογόνα που έριξαν Κροάτες οπαδοί στο ματς με τη Τσεχία, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άντε Τσάτσιτς, τους χαρακτήρισε τρομοκράτες και χούλιγκανς

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η διακοπή έκανε κακό στην Κροατία και τελικά λόγω αυτής η Τσεχία ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις, αλλά όπως και να έχει οι οπαδοί της δημιούργησαν πρόβλημα χωρίς λόγο.

Δεν το χωρά το μυαλό του Αντρέ Τσάτσιτς όλο αυτό, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας να τονίζει: "Εγώ αυτό το αποκαλώ τρομοκρατία. Είναι χούλιγκανς. Δεν είναι φίλαθλοι. Δεν ανήκουν στο γήπεδο".

Η UEFA ήδη έχει έχει γνωστοποιήσει επίσημα πως ξεκινά έρευνα για όσα έγιναν και δεν είναι και λίγα, καθώς μετά τα καπνογόνα τραυματίστηκε άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου από κροτίδα και εν συνεχεία οι υπόλοιποι οπαδοί άρχισαν να χτυπούν αυτούς που έριξαν τα καπνογόνα!

"Πραγματικά ζητώ συγγνώμη. Ξέρω πως οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Ήμασταν τόσο κοντά", συμπλήρωσε απογοητευμένος ο Τσάτσιτς.

Ο Ίβαν Ράκιτιτς τόνισε: "Είναι πραγματικά κρίμα. Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να το περιγράψω", ενώ ο αρχηγός, Ντάριο Σρνα, πρόσθεσε: "Έχω βαρεθεί να απαντάω ερωτήσεις για επεισόδια από οπαδούς"!

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ