EURO

Πιτσούρκα: "Μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο καλή ομάδα του ομίλου"

Πιτσούρκα: "Μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο καλή ομάδα του ομίλου"
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Πιτσούρκα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του, κάνοντας λόγο για ένα τρίποντο απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Μόνο ικανοποιημένος και χαρούμενος θα μπορούσε να είναι ο Βίκτορ Πιτσούρκα για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, όπως είπε ο ίδιος. Ο Ρουμάνος κόουτς, είπε πως είδε την Ελλάδα όπως την περίμενε και πως ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά,ανέφερε: "Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη, ενάντια στην πιο καλή ομάδα του ομίλου. Ήμασταν σοβαροί και θέλω να πω πως το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, αλλά μία υπεροχή της Ρουμανίας.

Μετά μείναμε λιγότεροι με την αποβολή του Μαρικά, αλλά καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι η Ελλάδα αα έχει κάποια προβλήματα.

Ίσως ήταν κουρασμένη από το Μουντιάλ και έλειπαν 4-5 Έλληνες παίκτες κάτι που μας έδωσε το πλεονέκτημα για τη νίκη".

Για το αν πήρε ρεβάνς η Ρουμανία και τι είπε στους παίκτες του, δήλωσε: "Οι παίκτες νομίζω ότι συνειδητοποίησαν πως έπρεπε να κάνουν μια μεγάλη εμφάνιση για να πάρουν τη νίκη στην Αθήνα. Νομίζω ότι μείναμε συγκεντρωμένοι".

Για την αποβολή του Μαρικά, τόνισε πως "δεν χάσαμε. Έχουμε έμπειρους παίκτες και καταφέραμε να πάρουμε καλά μέχρι το τέλος", ενώ για το αν είπε κάτι στους παίκτες του διαφορετικό, απάντησε: "Η Ελλάδα έπαιξε λιγότερο καλά σήμερα και νομίζω ότι αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε".

Για τις διαφορές στην φιλοσοφία της Ελλάδας: "Πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα .ήταν δίκαιο. Τώρα είναι διαφορετική στιγμή, διαφορετική διοργάνωση. Και το κάθε αποτέλεσμα έχει να κάνει με το μομέντουμ. Σε εμάς ήρθαν μερικοί παίκτες που βοήθησαν".

Για το αν περίμενε τόσο κακή την Ελλάδα: "Ελπίζαμε η Ελλάδα να εμφανίσει αυτή την κατάσταση. Σε σχέση με το παρελθόν έχουμε εμπειρία. Άλλη οδυνηρή εμπειρία για μας ήταν η ήττα από την Λιθουανία. Μας δυνάμωσε. Δεν είχαν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους οι Έλληνες παίκτες".

Για τις φάσεις του Μαρικά με τις κάρτες, σχολίασε πως "σε μία ντρίπλαρε τον αντίπαλό του και δεν υπήρχε κίτρινη κάρτα. Δεν θέλω να πω κάτι για τον διαιτητή", ενώ για τη νίκη της Β. Ιρλανδίας κόντρα στην Ουγγαρία και αν ήταν έκπληξη, σχολίασε: "Σε αυτό το ματς περιμέναμε ισοπαλία. Αλλά η Βόρεια Ιρλανδία έχει έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται στην Αγγλία. Έχουν καλό πρόγραμμα και μπορούν να συνεχίσουν στον όμιλο".

Για το αν η Ρουμανία έχει προβάδισμα για την κορυφή, απάντησε: "Δεν θα έλεγα ότι ήταν εύκολη νίκη εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτσι κερδίσαμε. Δεν πιστεύω ότι μία νίκη μας καθιστά φαβορί από την αρχή. Είναι ένας όμιλος με δύσκολους αντιπάλους".

Τέλος, για το ενδεχόμενο παραμονής του, αρκέστηκε σε ένα "θα δούμε".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ