EURO

Ουμτιτί αντί Ματιέ στην 23άδα της Γαλλίας

Ουμτιτί αντί Ματιέ στην 23άδα της Γαλλίας

Μετά τους Μαμαντού Σακό και Ραφαέλ Βαράν, η Γαλλία έχασε ένα ακόμη στόπερ για το Euro 2016 λόγω του τραυματισμού του Ζερεμί Ματιέ. Στην θέση του ο Σαμουέλ Ουμτιτί της Λιόν, αλλά ίσως ο Σακό να επιστρέψει!

Η ατυχία για την εθνική Γαλλίας και τον Ντιντιέ Ντεσάμπ συνεχίζεται, καθώς μετά τους Μαμαντού Σακό και Ραφαέλ Βαράν έχασε και τρίτο στόπερ εν όψει Euro 2016, καθώς νοκ-άουτ τέθηκε λόγω τραυματισμού και ο Ζερεμί Ματιέ.

Την θέση του στην 23άδα πήρε ο 22άχρονος κεντρικός αμυντικός της Λιόν, Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, έχει καταγωγή από το Καμερούν και μαζί με τον Αντίλ Ραμί θα αποτελούν τις εναλλακτικές λύσεις για τους Λοράν Λοσιελνί και Ελιακίμ Μανγκαλά.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Μαμαντού Σακό να παίξει τελικά στο Euro 2016, καθώς ο άσος της Λίβερπουλ δεν είναι πια τιμωρημένος για ντόπινγκ (30 μέρες η τιμωρία και υπάρχει νέα) και ο Ντεσάμπ μέχρι τις 31 Μαΐου έχει δυνατότητα να τον πάρει στην 23άδα.

Αναλυτικά η 23άδα:

Τερματοφύλακες

Ουγκό Λορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Μπενουά Κοστίλ (Ρεν)

Αμυντικοί

Μπακαρί Σανιά (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστόφ Ζαλέ (Λιόν), Λουκά Ντιν (Ρόμα), Πατρίς Εβρά (Γιουβέντους), Αντίλ Ραμί (Σεβίλλη), Λοράν Κοσιελνί (Άρσεναλ), Ελιακίμ Μανγκαλά (Μάντσεστερ Σίτι), Σαμουέλ Ουμτιτί (Λιόν)

Μέσοι

Λασανά Ντιαρά (Μαρσέιγ), Γιοάν Καμπάιγ (Κρίσταλ Πάλας), Εν'Γκολό Καντέ (Λέστερ), Μπλεζ Ματουιντί (Παρί Σεν-Ζερμέν), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), Μουσά Σισοκό (Νιούκαστλ)

Επιθετικοί

Αντονί Μαρσιάλ (ManUtd), Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ (Τίγκρες), Ντιμιτρί Παγέτ (Γουέστ Χαμ), Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

ΟΙ 8 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

Αλφόνς Αρεολά (Βιγιαρεάλ), Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (Λιλ), Μοργκάν Σνιντερλέν (ManUtd), Αντριέν Ραμπιό (Παρί Σεν-Ζερμέν), Χατέμ Μπεν Αρφά (Νις), Αλεξάντρ Λακαζέτ (Λιόν), Κεβίν Γκαμεϊρό (Σεβίλλη)

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ