EURO

Ο Μακ είναι το "όπλο" της Σλοβακίας

Ο Μακ είναι το "όπλο" της Σλοβακίας
INTIME SPORTS

Οι Σλοβάκοι αντιμετωπίζουν την Πέμπτη την Ισπανία για τα προκριματικά του EURO 2016 και ποντάρουν πολλά στον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Εκτεταμένη αναφορά στην παρουσία του Ρόμπερτ Μακ στην εθνική ομάδα της Σλοβακίας και τις πολύτιμες βοήθειες που μπορεί να δώσει στα προκριματικά του Euro 2016, κάνει η ιστοσελίδα profutbal.sk.

Αρχικά, υπογραμμίζεται ως έκπληξη το γεγονός ότι απέναντι στην Ουκρανία ξεκίνησε βασικός, τονίζεται, πάντως, πως έχει τα προσόντα για να απαλλαγεί οριστικά από την "ετικέτα" του "αόρατου παίκτη" που τον συνόδευε ως τώρα.

"Έχει στο ενεργητικό του μία σειρά από εξαιρετικές παραστάσεις, που συνοδεύουν το ξεκίνημα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

"Ο Μακ, επομένως, είχε αρκετό χρόνο για να ξεκουράσει το μυαλό του (σ.σ. λόγω του ότι δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο) πριν τα δύο σημαντικά παιχνίδια με Ισπανία και Λευκορωσία", επισημαίνει ο συντάκτης του κειμένου.

Το ρεπορτάζ φιλοξενεί και δηλώσεις του Μακ: "Στην Ουκρανία είχαμε πολύ καλή απόδοση, δείξαμε πολλά καλά πράγματα. Όλοι μαζί υπερασπιστήκαμε την εστία μας και όλοι μαζί επιτεθήκαμε. Αν παίζουμε σαν ομάδα μπορούμε να καταφέρουμε κάτι, ακόμη, και κόντρα στην Ισπανία", δήλωσε ο δύο φορές καλύτερος Σλοβάκος παίκτης έως τις ηλικίες των 21 και συνέχισε: "Περνάω τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου απ' όλες τις απόψεις. Ξέρουμε ότι οι Ισπανοί έχουν δύναμη. Δεν νομίζω ότι μπορούμε μόνο να αμυνθούμε, επειδή είναι απίστευτη ομάδα. Βλέποντας αυτούς τους σπουδαίους παίκτες σίγουρα θα είναι μια γιορτή για το κοινό και για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτό που πετύχαμε απέναντι στην Ουκρανία, μπορούμε να το επαναλάβουμε την Πέμπτη".

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν στο τέλος θα ανταλλάξει φανέλα με κάποιον Ισπανό αντίπαλό του , δήλωσε με αποφασιστικότητα: "Δεν είμαστε εδώ για να ανταλλάξουμε φανέλες με τους Ισπανούς".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ