EURO

Ο προβληματισμός του Νικοπολίδη για την Πορτογαλία

Ο προβληματισμός του Νικοπολίδη για την Πορτογαλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την άποψη ότι η Πορτογαλία δεν θα θα πάει... μακριά στο Euro 2016 λόγω της επιλογής της να αγωνίζεται χωρίς κλασικό φορ, εξέφρασε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε και η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που βρίσκει την Πορτογαλία να αναζητάει ακόμα την πρώτη της επιτυχία στο τουρνουά.

Στην πρεμιέρα της προηγήθηκε κόντρα στην Ισλανδία με τον Νανί αλλά ισοφαρίστηκε και έμεινε στο 1-1 έχοντας για επιθετικό δίδυμο τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κουαρέσμα ενώ απέναντι στην Αυστρία είχε 20 τελικές προσπάθειες και ένα κερδισμένο πέναλτι αλλά παρόλα αυτά "κόλλησε" στο 0-0, με τον Φερνάντο Σάντος να χρησιμοποιεί ως δίδυμο στη γραμμή κρούσης τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νανί.

Για τον Αντώνη Νικοπολίδη ωστόσο, το πρόβλημα των Ιβήρων δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι αγωνίζονται σε αυτό το Euro δίχως κλασικό φορ και εξέφρασε την άποψή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter:

"Χωρίς φορ η Πορτογαλία δεν έχει καμία τύχη δυστυχώς για τον Φερνάντο Σάντος", σχολίασε ο παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ και νυν προπονητής της Εθνικής Ελπίδων .

Photo Credits: Action Images

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ