EURO

Ο Καραγκούνης θυμάται το 2004 και προβλέπει για το Euro

Ο Καραγκούνης θυμάται το 2004 και προβλέπει για το Euro
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για τον άθλο της Εθνικής ομάδας στο Euro της Πορτογαλίας και έκανε την εκτίμησή του για την φετινή διοργάνωση, δίνοντας τα προγνωστικά του.

Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Καραγκούνης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm" για το έπος του Euro 2004 και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ με τους Πορτογάλους. Πιστεύαμε στις δυνατότητές μας. Είχαμε και έναν προπονητή που ήξερε τι πρέπει να κάνει. Μέχρι τότε, ποτέ διοργανώτρια δεν είχε χάσει σε πρεμιέρα. Αυτή η νίκη ήταν οδηγός μας για τη συνέχεια. Πήγα και πανηγύρισα με τους οπαδούς μας που ήταν εκεί από την αρχή και είχαν πιστέψει σε εμάς.

Μετά τη Γαλλία αυξήθηκε πολύ ο κόσμος. Ειδικά στον τελικό η βοήθεια του κόσμου ήταν πάρα πολύ σημαντική. Όταν βρισκόμαστε μετά από καιρό περνάμε ακόμα καλά. Χαιρόμαστε και όταν παίζουμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θα κάνουμε κι άλλα τέτοια παιχνίδια.

Πάντως, όπου πάμε, βλέπουμε την αγάπη του κόσμου. Εκείνη η ομάδα έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία που είχαμε ποτέ, αλλά το να μην μπορέσουμε να κάνουμε ένα προπονητικό κέντρο είναι θλιβερό", είπε για τον άθλο της Πορτογαλίας ο "Κάρα" και για την φετινή διοργάνωση έκανε την εκτίμησή του:

"Δεν είμαι με κάποια ομάδα σε αυτό το Euro. Βλέπουμε τη Γαλλία ένα από τα μεγάλα φαβορί. Η Ισπανία, η Αγγλία και η Πορτογαλία θα έχουν τις πιθανότητες τους".

Photo Credits: Action Images

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ