EURO

Με αυτούς ξεκινάει η Φινλανδία

Με αυτούς ξεκινάει η Φινλανδία

Ο Μίξου Παατελάινεν φαίνεται πως έχει καταλήξει στους εκλεκτούς του για τον αγώνα της Φινλανδίας με την Εθνική Ελλάδας. Δείτε videos του Sport24.gr από την προπόνηση.

Η Φινλανδία ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα με την Εθνικής μας ομάδα και ο Μίξου Παατελάινεν φαίνεται πως έχει καταλήξει στους εκλεκτούς του για την σαββατιάτικη αναμέτρηση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2016.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ

Συγκεκριμένα, ο Μαένπαα θα είναι στα γκολπόστ, δεξιά στην άμυνα ο Αρκιβουό, αριστερά ο Ουρόνεν και ανάμεσά τους οι Σόρσα και Τοΐβιο. Ένας εκ των Σπαρ ή Ταΐνιο θα είναι μπροστά τους ως αμυντικό χαφ και εσωτερικοί μέσοι οι Χετεμάι και Ρινγκ. Οι Ερεμένκο και Ρίσκι στις δυο άκρες και στην κορυφή της επίθεσης ο Πούκι.

Το Sport24.gr βρέθηκε στα πρώτα 15 λεπτά της τελευταίας προπόνησης των Φινλανδών, που φιλοδοξούν να κάνουν το "2 στα 2" και να αφήσουν πολύ πίσω την Εθνική μας στη μάχη της πρωτιάς και της πρόκρισης.

Δείτε VIDEOS μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, όπου θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι δημοσιογράφοι είχαν πρόσβαση για τα 15 πρώτα λεπτά.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ