EURO

Ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως στη Λιλ

Ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως στη Λιλ

Η UEFA εξέφρασε τη λύπη της για τα νέα περιστατικά βίας στη Λιλ, ενώ videos από τα επεισόδια έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δείχνουν την αγριότητα των χούλιγκαν (VIDEOS).

Η UEFA απειλεί, κάνει συστάσεις, επιβάλει πρόστιμα. Ε και; Οι χούλιγκαν συνεχίζουν στον δρόμο που έχουν χαράξει. Ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως, διότι πολύ απλά αυτό έχουν σχεδιάσει από καιρό. Το θέμα είναι τι μέτρα καταστολής υπάρχουν και πόσο θα καταφέρει να ελέγξει η γαλλική αστυνομία τα έκτροπα. Ως τώρα, παίρνει κακό βαθμό...

Viva La Revolución: Τα επαναστατικά σχέδια των footshirts για τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου

Στη Λιλ έγιναν νέα σκηνικά την Τετάρτη (15/5). Οι αγριότητες ξέφυγαν για τα καλά, δεκάδες άτομα πήγαν σε νοσοκομεία της πόλης, ενώ έγιναν και 36 συλλήψεις. Ρώσοι, Άγγλοι και Σλοβάκοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στους κατοίκους και τους απλούς φιλάθλους, με την Αστυνομία μάλιστα να σταματά μεγάλη μερίδα των Βρετανών.

Η UEFA εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη της για τις αψιμαχίες που συνέβησαν στο Λιλ και τόνισε ακόμα πως οι αστυνομικές Αρχές έκαναν αρκετές συλλήψεις και αρκετά γρήγορα κατάφεραν να αποκαταστήσουν την τάξη και να θέσουν τα πάντα υπό έλεγχο.

Βέβαια, το θέμα είναι ότι πάλι οι χούλιγκαν πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και επέβαλαν το "νόμο" τους. Τόσο η Αγγλία όσο και η Ρωσία έχουν λάβει προειδοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι θα αποκλειστούν, όμως οι οπαδοί τους δεν χαμπαριάζουν και συνεχίζουν να προκαλούν επεισόδια. Άγρια επεισόδια, όπως δείχνουν και τα παρακάτω videos...





TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ