EURO

Ξέσπασμα Κόντε μετά το Βουλγαρία-Ιταλία

Ξέσπασμα Κόντε μετά το Βουλγαρία-Ιταλία

Ο Αντόνιο Κόντε έστειλε μήνυμα κατά των επικριτών του και της Γιουβέντους μετά την ισοπαλία της Ιταλίας στη Σόφια, απαιτώντας να τον αφήσουν να δουλέψει με ηρεμία στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Η κόντρα του Αντόνιο Κόντε με τη Γιουβέντους καλά κρατεί. Μετά τον τραυματισμό του Μαρκίζιο που προκάλεσε αντιδράσεις στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ιταλίας (το αφεντικό της ομάδας Τζον Έλκαν κατηγόρησε τον Κόντε για τις σκληρές προπονήσεις του...) αλλά και την αποκάλυψη του προέδρου της ιταλικής ομοσπονδίας πως ο Κόντε δέχτηκε θανατικές απειλές μέσω διαδικτύου, ο Κόντε αποφάσισε να πάρει πάνω του την κατάσταση.

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της Ιταλίας με 2-2 απέναντι στη Βουλγαρία ο τεχνικός της "σκουάντρα ατζούρα" αναφέρθηκε στην πολεμική που δημιουργήθηκε πριν από αυτή την αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro 2016 και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους επικριτές του.

"Το μόνο που ζητάω είναι να με αφήσουν να δουλέψω ήρεμα. Πάντα δούλευα σκληρά στη ζωή μου, κάποιες φορές φέρνοντας αποτελέσματα και άλλες όχι. Το μόνο που ζήτησα όταν ήρθα στην εθνική ομάδα ήταν να δουλέψω απερίσπαστος.

Ξέσπασμα Κόντε μετά το Βουλγαρία-Ιταλία

Ο Έντερ έχει ισοφαρίσει σε 2-2 για την Ιταλία λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τη Βουλγαρία και τρέχει να πανηγυρίσει στην αγκαλιά του Αντόνιο Κόντε

Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θετικά, μπορεί να είναι και αρνητικά", τόνισε ο Κόντε, για να συμπληρώσει με νόημα: "Εκείνα τα ύπουλα χτυπήματα όμως... Δεν μπορώ να τα αφήσω να ξεγλιστρήσουν. Έχω μνήμη ελέφαντα".

Να σημειωθεί πως το επόμενο ματς της Ιταλίας είναι την ερχόμενη Τρίτη στο "Juventus Stadium", το φιλικό κόντρα στην Αγγλία, και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον -μετά και τις δηλώσεις αυτές- καθώς θα είναι το πρώτο του Αντόνιο Κόντε στο Τορίνο από τότε που έφυγε από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2014.

Βουλγαρία - Ιταλία 2-2

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ