ΙΤΑΛΙΑ

Σοκ με Μαρκίζιο σε Γιουβέντους και εθνική Ιταλίας

Σοκ με Μαρκίζιο σε Γιουβέντους και εθνική Ιταλίας

Η φετινή σεζόν τελείωσε άδοξα για τον Κλάουντιο Μαρκίζιο καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην τελευταία προπόνηση της Ιταλίας πριν το παιχνίδι με τη Βουλγαρία.

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Κλάουντιο Μαρκίζιο καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην τελευταία προπόνηση της εθνικής Ιταλίας, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολη για τη Σόφια (για το ματς των προκριματικών του Euro 2016 με τη Βουλγαρία), και χάνει όλη τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Ιταλός μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις ο χρόνος της αποθεραπείας του θα είναι περίπου 6 με 7 μήνες!

Σοκ με Μαρκίζιο σε Γιουβέντους και εθνική Ιταλίας

Φυσικά εκτός από τη "σκουάντρα ατζούρα" η απουσία του Μαρκίζιο αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τη Γιουβέντους, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να μην μπορεί να υπολογίζει ούτε στη βοήθεια του Πογκμπά για τους δύο προημιτελικούς CL με τη Μονακό και να ευελπιστεί στην επιστροφή του Πίρλο μετά τη δική του αποχή λόγω τραυματισμού.

"Επιστροφή στο σπίτι. Μόλις θα έχω επιβεβαίωση της κατάστασής μου θα σας ενημερώσω αμέσως. Σας ευχαριστώ όλους. Μία αγκαλιά", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Instagram ο Ιταλός άσος.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ