EURO

Κάρολ: "Όνειρο μου να αγωνιστώ στο EURO 2016"

Κάρολ: "Όνειρο μου να αγωνιστώ στο EURO 2016"
Ρόι Κάρολ

Ο Ρόι Κάρολ θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρο του να αγωνιστεί στην τελική φάση του EURO 2016 με την Β. Ιρλανδία.

Αισιόδοξος για τον αγώνα της Β. Ιρλανδίας με την Ρουμανία δηλώνει ο τερματοφύλακας των Ιρλανδών Ρόι Κάρολ. Οι Βόρειοιρλανδοί βρίσκονται στον όμιλο της εθνικής μας με 9 βαθμούς σε τρία ματς και θέλουν να αποσπάσουν τουλάχιστον την ισοπαλία από του Ρουμάνους στο Βουκουρέστι, πριν την διακοπή και την επανέναρξη των προκριματικών τον ερχόμενο Μάρτη.

Ο 37χρονος Κάρολ, τόνισε ότι θέλει να εκπληρώσει το όνειρο του να αγωνιστεί στην τελική φάση του EURO 2016 με την φανέλα της εθνικής ομάδας και είναι μια ευκαιρία μετά το πολύ καλό ξεκίνημα της εθνικής του να το κάνει πραγματικότητα.

" Θα είναι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να φθάσουμε στα τελικά του EURO 2016. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε μεγάλο τουρνουά. Κοιτάζω το παράδειγμα του Ράιαν Γκιγκς που δεν έπαιξε ποτέ σε μεγάλο τουρνουά εθνικών ομάδων.

Θα είναι υπέροχα σε 20-30 χρόνια να κοιτάζω πίσω στην καριέρα μου και να θυμάμαι ότι έπαιξα στο EURO 2016. Eίμαι μεγάλο κίνητρο για μένα. Επίσης, είναι σημαντικό για τους φιλάθλους μας που ονειρεύονται να φθάσουμε στα τελικά και είναι υπέροχο όταν τους ακούς να μιλάνε γι΄αυτό.

Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να δούμε μόνο το ματς με την Ρουμανία και τίποτα περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί που πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε να έχουμε 10 ή 12 βαθμούς μετά την λήξη του ματς".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ