EURO

"Ηθοποιοί του Hollywood οι Κ.Ρονάλντο και Πέπε"

"Ηθοποιοί του Hollywood οι Κ.Ρονάλντο και Πέπε"

Η Ισλανδία κάνει πρεμιέρα στο Euro 2016 απέναντι στην Πορτογαλία και ο τεχνικός της, Λαρς Λάγκερμπακ, φρόντισε να "ανάψει τα αίματα" από νωρίς, ρίχνοντας καρφιά για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε.

Το πρώτο παιχνίδι της Ισλανδίας σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για τις 14 Ιουνίου με αντίπαλο την Πορτογαλία και ο έμπειρος τεχνικός της, Λαρς Λάγκερμπακ, δείχνει πως έχει όλη την... καλή διάθεση για να ανεβάσει τους τόνους.

"Η Πορτογαλία έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο που είναι όμως και μεγάλος ηθοποιός", ήταν το σχόλιό του αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για να προσθέσει πως "στον τελικό του Champions League είδαμε επίσης έναν ακόμα παίκτ, τον Πέπε, που θα μπορούσε να παίξει στο Hollywood".

"Ηθοποιοί του Hollywood οι Κ.Ρονάλντο και Πέπε"

Η τοποθέτηση του Λάγκερμπακ κατά του Πέπε είχε να κάνει με το "θέατρο" που είχε κάνει ο αμυντικός της Ρεάλ κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League ώστε να κερδίσει την αποβολή του Φιλίπε Λουίς, με τον τεχνικό των Ισλανδών να καταλήγει:

"Δεν μου αρέσουν καθόλου τέτοιου είδους συμπεριφορές. Θα μου άρεσε να μπορούσαμε να ξαναδούμε τις εικόνες μετά από το παιχνίδι για να τιμωρούμε αυτούς τους παίκτες".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ