EURO

Απειλούν με αποκλεισμό απο το Euro Ρωσία και Αγγλία!

Απειλούν με αποκλεισμό απο το Euro Ρωσία και Αγγλία!
Αγγλία Ρωσία επεισόδια

Η UEFA προειδοποίησε Αγγλία και Ρωσία για πιθανό αποκλεισμό των εθνικών ομάδων των χωρών τους από την τελική φάση του Euro 2016 σε περίπτωση που συνεχιστεί η επεισοδιακή συμπεριφορά από πλευράς των οπαδών της.

Ανοχή τέλος! Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Κυριακή (12/6) καθώς γνωστοποίησε πως σε περίπτωση που Ρώσοι και Άγγλοι οπαδοί επαναλάβουν παρόμοιες παραβατικές συμπεριφορές, όπως αυτές στις οποίες υπέπεσαν τις τελευταίες ημέρες στην Γαλλία, οι εθνικές ομάδες τους θα αποβληθούν από τη συνέχεια του Euro.

"Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA γνωστοποίησε και τις δύο ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες ότι - ανεξάρτητα από τις όποιες αποφάσεις πάρει η ανεξάρτητη πειθαρχική επιτροπή σε σχέση με επεισόδια εντός του σταδίου- δεν θα διστάσει να επιβάλλει επιπρόσθετες κυρώσεις στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA) και στη ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (RFS), συμπεριλαμβανομένων και ενδεχόμενων αποκλεισμών των ομάδων τους από τη διοργάνωση, σε περίπτωση που επαναληφθούν παρόμοιες σκηνές.

Ζητούμε και από τις δύο ομοσπονδίες να ζητήσουν από τους υποστηρικτές τους να συμπεριφέρονται με υπεύθυνο και σεβάσμιο τρόπο. Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε δημόσια τη στήριξή μας προς τις γαλλικές αρχές και τους άνδρες ιδιωτικής ασφαλείας για τις προσπάθειές τους να προσφέρουν ένα ασφαλές τουρνουά σε υγιεις συνθήκες", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της UEFA.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες η Μασσαλία μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με αρνητικούς πρωταγωνιστές οπαδούς της Ρωσίας και της Αγγλίας (αναμείχτηκαν και Γάλλοι οπαδοί) ενώ αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο "Velodrome", Ρώσοι οπαδοί επιτέθηκαν και χειροδίκησαν εις βάρος Άγγλων φιλάθλων στις εξέδρες.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ