EURO

Ντελ Μπόσκε: "Δεν το μετανιώνουμε"

Ντελ Μπόσκε: "Δεν το μετανιώνουμε"
Ντελ Μπόσκε

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ξεκαθάρισε πως η Ισπανία δε μετανιώνει που δεν απέκλεισε την Ιταλία από τους ομίλους κι ενώ είχε τη δυνατότητα. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Την ευκαιρία της να αφήσει την Ιταλία εκτός διοργάνωσης είχε η Ισπανία στη φάση των ομίλων.

Η "φούρια ρόχα" σε περίπτωση που δεχόταν γκολ στην τελευταία αγωνιστική με την Κροατία και το παιχνίδι έληγε με 1-1 θα απέκλειε την Ιταλία, την οποία θα βρει μπροστά της τώρα στον τελικό του Euro 2012.

Ωστόσο, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ξεκαθάρισε πως δε μετανιώνει για τη νίκη της ομάδας του επί των Κροατών. Η Ισπανία έκανε αυτό που έπρεπε τότε και αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για να γράψει ιστορία κατακτώντας τρίτη σερί μεγάλη διοργάνωση μετά το Euro του 2008 και το Μουντιάλ του 2010.

"Ποτέ δε θα μετανιώσουμε που δεν αφήσαμε εκτός την Ιταλία. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Θα παίξουμε με τα όπλα μας και το στυλ παιχνιδιού μας, αλλά θα έλεγα πως είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες. Έχουμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε και να προσεγγίσουμε τον τελικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero ο Ντελ Μπόσκε, ο οποίος προσέθεσε:

"Νομίζω πως η Ιταλία βρήκε την τέλεια ομάδα. Έχουν μία πολύ δυνατή αμυντική τετράδα. Θεωρώ πως θα παραταχθούν όπως και στον αγώνα με τη Γερμανία. Δε θα επηρεαστούν από το πρώτο παιχνίδι, ούτε κι εμείς".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ