EURO

"Ευχαριστώ" Μπουφόν σε Ισπανία

"Ευχαριστώ" Μπουφόν σε Ισπανία
Μπουφόν

Διαβάστε τι είπε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος ευχαρίστησε την Ισπανία για τη νίκη της επί της Κροατίας, υπογραμμίζοντας, όμως, πως κανείς δε χάρισε την πρόκριση στην Ιταλία.

Την Ισπανία ευχαρίστησε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν για τον επαγγελματισμό που έδειξε και τη νίκη της επί της Κροατίας.

Η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε σε περίπτωση που ερχόταν ισόπαλη με την Κροατία (σ.σ. ακόμα κι αν έφερνε 1-1) θα άφηνε εκτός την Ιταλία, καθώς η τελευταία έμεινε στο 2-0 με την Ιρλανδία, με αποτέλεσμα να έχει τη χειρότερη διαφορά τερμάτων σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας.

Οι Ισπανοί, όμως, έκαναν το καθήκον τους, νίκησαν με 1-0, πέρασαν ως πρώτοι και ταυτόχρονα έδωσαν την ευκαιρία στους Ιταλούς να τους ακολουθήσουν στα προημιτελικά του Euro 2012. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο αρχηγός της Ιταλίας τους ευχαρίστησε, τονίζοντας πάντως πως κανείς δε χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση.

"Ήμουν ήρεμος για τέσσερις μέρες. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το παιχνίδι μας. Πίστευα στην Ισπανία. Τους ευχαριστώ, όπως και την Ολλανδία πριν από τέσσερα χρόνια" είπε και προσέθεσε:

"Το σημαντικό είναι να νικάς και το αξίζαμε. Είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κανείς δε μας χάρισε τίποτα. Έκανα δύο επεμβάσεις σε ισάριθμα επικίνδυνα σουτ τους ".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ