EURO

"Δεν αντέχω τον Μπαλοτέλι"!

"Δεν αντέχω τον Μπαλοτέλι"!

Η φιναλίστ του φετινού Ρολάν Γκαρός, Σάρα Εράνι, λατρεύει το ποδόσφαιρο αλλά όταν ακούει για Μάριο Μπαλοτέλι βγάζει... σπυράκια. Διαβάστε τι καταμαρτυρεί η τενίστρια στον άσο της "σκουάντρα ατζούρα".

"Το ποδόσφαιρο μου αρέσει πολυ, ήμουν αρκετά καλή σε αυτό το άθλημα μικρή. Η Γιούβε και η Μίλαν μου ήταν πάντα συμπαθητικές, δεν έχω όμως αγαπημένη ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι απεχθάνομαι την Ίντερ", δήλωσε η Ιταλίδα τενίστρια η οποία έφτασε πολύ κοντά στο να επαναλάβει τον άθλο της Φραντσέσκα Σκιαβόνε με την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός το 2010 (ηττήθηκε φέτος από τη Μαρία Σαραπόβα), για να προσθέσει -στη συνέντευξη που έδωσε στο Vaniti Fair- για την Εθνική Ιταλίας.

Διαβάστε για το "φίμωμα" του Μάριο Μπαλοτέλι από τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

"Εάν έπρεπε να διαλέξω έναν παίκτ για σχέση μαζί του; Θα επέλεγα τον Μάτρι της Γιουβέντους. Από αυτούς που είναι τώρα στην Εθνική Ιταλίας τον Τζοβίνκο.

Είναι μικροκαμωμένος αλλά τον προτιμώ από τον Μαρκίζιο. Μου αρέσουν οι θαραλλέοι τύποι. Κάποιον σαν τον Μπαλοτέλι, για παράδειγμα, δεν τον αντέχω.

Δεν μου άρεσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεν μου αρέσει γενικά, η προσωπικότητά του, η αλαζονική συμπεριφορά του. Δεν τον πάω καθόλου".

Ερωτηθείς επίσης για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ξέσπασε πρόσφατα -για μία ακόμα φορά- στην πατρίδα της, η Εράνι δήλωσε:

'Με αηδιάζουν τα στημένα παιχνίδια. Και πιστεύω ότι από πίσω κρύβονται όλοι. Είναι απίθανο να μη γνώριζε κανείς τίποτα".

Διαβάστε για την προτίμηση που δείχνουν στον Μπαλοτέλι ως ιδανικό... εραστή οι Ιταλίδες.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ