EURO

Οι γυναίκες ψηφίζουν... Μπαλοτέλι!

Οι γυναίκες ψηφίζουν... Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ο άσος της "σκουάντρα ατζούρα" με τον οποίο θα ήθελαν οι περισσότερες Ιταλίδες να απατήσουν τον σύζυγό τους! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν απολαμβάνει μόνο της προτίμησης του Τσέζαρε Πραντέλι (έχει αποφασίσει να τον παρατάξει βασικό και στον 2ο αγώνα της Ιταλίας στο Euro 2012 παρότι προβλημάτισε με την εμφάνισή του του κόντρα στην Ισπανία) αλλά και του "ωραίου φύλου"...

Η ιταλική ιστοσελίδα "Gleeden.com", η οποία οργανώνει -διαδικτυακά- εξωσυζυγικά ραντεβού, ζήτησε από παντρεμένες γυναίκες να καταθέσουν γραπτώς τις απόψεις του για την Εθνική Ιταλίας.

Όχι όμως για το ποιος είναι ο καλύτερος με ποδοσφαιρικά κριτήρια, από τους 23 που έχει πάρει μαζί του στην αποστολή ο Τσέζαρε Πραντέλι, αλλά για το ποιος ήταν εκείνος που για χάρη του θα ατίμαζαν το στεφάνι τους.

Θριαμβευτής σε αυτό το ιδιότυπο γκάλοπ αναδείχτηκε ο "Σούπερ Μάριο", με σχεδόν 1 στις 4 Ιταλίδες να τον ψηφίζει για εξωσυζυγική σχέση, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι οι "παλιοσειρές" Ντι Νατάλε και Ντε Ρόσι ήρθαν τελευταίοι...

Προφανώς το σκεπτικό των Ιταλίδων θα ήταν όπως και αυτό του Πραντέλι. Τόπο στα νιάτα!

Η βαθμολογία με τους πιο "επιθυμητούς" παίκτες της Εθνικής Ιταλίας:

1. Μάριο Μπαλοτέλι (24%)

2. Κλαούντιο Μαρκίζιο (17%)

3. Σεμπάστιαν Τζοβίνκο (14%)

4. Κρίστιαν Μάτζο (13%)

5. Λεονάρντο Μπονούτσι (11%)

6. Ντανιέλε Ντε Ρόσι (7%)

7. Αντόνιο Ντι Νατάλε (6%)

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ