EURO

Εκτός Σβάινσταϊγκερ, Εζίλ και Λαρς Μπέντερ

Εκτός Σβάινσταϊγκερ, Εζίλ και Λαρς Μπέντερ

Χωρίς τρεις από τους μέσους της Γερμανίας πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Τρίτης για τη "νασιονάλμανσαφτ", καθώς οι Εζίλ, Σβάινσταϊγκερ και Λαρς Μπέντερ ακολούθησαν πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης.

Η Γερμανία συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του προημιτελικού με την Ελλάδα την προσεχή Παρασκευή (22/06) με κάποια μικροπροβλήματα.

Συγκεκριμένα, οι Μεσούτ Εζίλ, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και Λαρς Μπέντερ δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Τρίτης και ακολούθησαν πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης.

Ο Γιόαχιμ Λεβ τόνισε: " Προληπτικά ο Σβάινσταϊγκερ έκανε μυική ενδυνάμωση, όπως και οι Εζίλ, Μπέντερ, που έχουν κι αυτοί κάποια μικροπροβλήματα. Τίποτα το σοβαρό. Και οι τρεις θα συμμετάσχουν κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης, ήταν καθαρά θέμα πρόληψης. Ο Σβάινσταϊγκερ παραπονέθηκε για μια ενόχληση στον αστράγαλο το πρωί, αλλά δεν είναι κάτι το σοβαρό".

Μπάντστουμπερ: "Ο Μέρτεζακερ είναι πολύτιμος"

Το εγκώμιο του Περ Μέρτεζακερ έπλεξε ο συμπαίκτης του, Χόλγκερ Μπάντστουμπερ, με δηλώσεις του. Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, που συνέθεσε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των "πάντσερ" μαζί με τον Ματς Χούμελς στα τρία πρώτα παιχνίδια του Euro 2012, μίλησε για την ατυχία που είχε μέσα στη χρονιά ο αμυντικός της Άρσεναλ και δεν του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί καθόλου μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

" Ο Περ είχε έξι δύσκολους μήνες μετά τον τραυματισμό του. Πριν το Euro δεν πρόλαβε ουσιαστικά να παίξει. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και είναι πολύτιμος για την ομάδα. Πιστεύω ότι αυτό μετράει. Όποιος λέει ότι η καριέρα του έχει τελειώσει, είναι εντελώς ηλίθιος".

Η UEFA ετοιμάζει τιμωρία για τη Γερμανία

Η συμπεριφορά των οπαδών της Γερμανίας στην αναμέτρηση με τη Δανία την περασμένη Κυριακή, αναμένεται να επιφέρει τιμωρία για τη γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με την UEFA, κάποια προσβλητικά πανό, σύμβολα και τραγούδια των Γερμανών προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και η περίπτωση τιμωρίας της γερμανικής ομοσπονδίας θα εξεταστεί το Σάββατο (23/06), μία ημέρα μετά τον προημιτελικό με την Ελλάδα.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ