EURO

Ρόμπεν: "Κάποιες φορές είσαι ήρωας κι άλλες μαλ...ας"

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 29:  Arjen Robben of Netherlands celebrates as he scores their first goal during the international friendly match between England and Netherlands at Wembley Stadium on February 29, 2012 in London, England.  (Photo by Clive Rose/Getty Images)
Ρόμπεν GETTY IMAGES

Η άποψη των οπαδών για τους παίκτες συνήθως είναι πολύ ευμετάβλητη και αυτό τόνισε ο Άριεν Ρόμπεν με δηλώσεις του στην SBS. Διαβάστε τι είπε.

Η τραγική φιγούρα του φετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο Άριεν Ρόμπεν.

Ο Ολλανδός έχασε στην παράταση πέναλτι και αυτό κόστισε τελικά τον τίτλο στην Μπάγερν Μονάχου.

Η δυσαρέσκεια που υπήρχε στις τάξεις των οπαδών των Βαυαρών μετά από αυτό το περιστατικό ήταν μεγάλη και έγινε σαφής με τις αποδοκιμασίες στο φιλικό επί της Ολλανδίας. Μερίδα των οπαδών της Μπάγερν τον αποδοκίμασε, αλλά οι συμπατριώτες του τον στήριξαν αποθεώνοντάς τον.

Ο ίδιος λίγες μέρες μετά θέλησε να ευχαριστήσει τους τελευταίες δηλώνοντας στο SBS: "Θέλω να ευχαριστήσω τους Ολλανδούς οπαδούς. Ήταν φανταστική η στήριξή τους. Ποτέ δεν είχα μία εβδομάδα σαν αυτή, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά αυτή είναι η ζωή ενός επαγγελματία αθλητή".

"Μερικές φορές ο καθένας σε θεωρεί μαλ...α και άλλες ήρωα. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν μαλ...άς. Ωστόσο, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως θα βρίσκομαι εκεί στις 9 Ιουνίου (στο εναρκτήριο παιχνίδι της Ολλανδίας στο Euro 2012 κόντρα στη Δανία)".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ