EURO

Πραντέλι: "Να δείχνουν σεβασμό στην Ιταλία"

Italian headcoach Cesare Prandelli (L) chats with his players during the Euro 2012 football championships quarter-final match England vs Italy on June 24, 2012 at the Olympic Stadium in Kiev.              AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/GettyImages)
Italian headcoach Cesare Prandelli (L) chats with his players during the Euro 2012 football championships quarter-final match England vs Italy on June 24, 2012 at the Olympic Stadium in Kiev. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/GettyImages) AFP/GETTY IMAGES

Περήφανος για την ομάδα του και την πρόκριση ήταν μετά το τέλος του αγώνα με την Γερμανία ο Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος πρόσθεσε πως όλοι πρέπει να δείχνουν σεβασμό όταν μιλούν για την Ιταλία

Περήφανος για τους παίκτες του και την πρόκριση στον τελικό του Euro ήταν ο Τσέζαρε Πραντέλι στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Γερμανία.

Παράλληλα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, τόνισε πως όλοι θα πρέπει να δείχνουν σεβασμό όταν μιλούν για την Ιταλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας Τσέζαρε Πραντέλι:

" Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Είμαστε ένα σύνολο με πολλές ιδέες για τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Στα τελευταία 15 λεπτά χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουμε το 3-0 και κάποιοι παίκτες μας δεν είχαν άλλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούμε να παίξουμε αμυντικά.

Πάντως σε γενικές γραμμές κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση και αξίζαμε την πρόκριση. Αυτό που έχει σημασία είναι πως δείξαμε πόσο πολύ νοιαζόμαστε για τη φανέλα με το εθνόσημο. Όλοι θα πρέπει να δείχνουν σεβασμό όταν μιλούν για την Ιταλία", είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον Μπαλοτέλι:

" Ο Μπαλοτέλι ήταν πολύ καλός, όπως και όλοι οι παίκτες μου. Μία ομάδα χρειάζεται πλάνο για να φτάσει στο στόχο της κι ο Μάριο ακολούθησε αυτό το πλάνο".

Για τον τελικό με την Ισπανία είπε: " Δεν έχουμε χρόνο να πανηγυρίσουμε. Η Ισπανία είναι το φαβορί στον τελικό, λόγω εμπειρίας και συνέπειας, αλλά έχουμε κι εμείς τις πιθανότητές μας. Όταν ονειρεύεσαι, έχεις μεγάλους στόχους. Για μας η πρόκριση στον τελικό είναι μόνο η αρχή του ονείρου".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ