EURO

Μπαλοτέλι: "Η καλύτερη νύχτα της ζωής μου"

Μπαλοτέλι: "Η καλύτερη νύχτα της ζωής μου"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μίλησε για την καλύτερη βραδιά της ζωής του, όμως ελπίζει να είναι ακόμη καλύτερη η Κυριακή. Αφιέρωσε τα γκολ στην μητέρα του, ενώ τόνισε πως ζήλεψαν κάποιοι όταν έβγαλε την φανέλα του και είδαν το σώμα του...

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αφιέρωσε τα γκολ του στην μητέρα του και μίλησε για την καλύτερη βραδιά της ζωής του, αλλά ελπίζει η Κυριακή να είναι καλύτερη.

Όταν ρωτήθηκε για την καλύτερη στιγμή, απάντησε: "Στο τέλος του αγώνα όταν πήγα στην μητέρα μου και της είπα πως αυτά τα γκολ ήταν για αυτήν".

"Περίμενα πολύ για αυτήν την στιγμή, κυρίως διότι η μητέρα μου δεν είναι νέα πια και μπορεί να ταξιδεύει μακριά, έπρεπε να την κάνω ευτυχισμένη, διότι ήρθε τόσο μακριά. Ο πατέρας μου θα είναι και αυτός στον τελικό του Κιέβου".

Μπαλοτέλι: "Η καλύτερη νύχτα της ζωής μου"

Ο Μπαλοτέλι αγκαλιάζει τη θετή μητέρα του μετά τον αγώνα

"Θα προσπαθήσω να κερδίσω το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές να προσπαθείς πολύ και δεν μπαίνει η μπάλα μέσα, αλλά άλλες φορές να κάνεις λίγες προσπάθειες και μπαίνουν όλα μέσα".

"Ήταν φανταστική η ασίστ του Κασάνο, μόνο αυτός μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά και η δεύτερη από τον Μοντολίβο ήταν σπουδαία", ανέφερε ο Μπαλοτέλι και εν συνεχεία ρωτήθηκε γιατί πανηγύρισε, αφού δεν το κάνει συνήθως, ενώ σχολίασε με χιούμορ την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε βγάζοντας την φανέλα του στο δεύτερο γκολ.

"Είχα πει ότι αυτήν την φορά θα πανηγυρίσω. Δεν νευρίασαν επειδή πήρα κίτρινη κάρτα αλλά επειδή είδαν το σώμα μου και ζήλεψαν".

WARSAW, POLAND - JUNE 28:  Mario Balotelli (R) of Italy celebrates with team-mate Claudio Marchisio after scoring his team's second goal as Philipp Lahm of Germany shows his dejection during the UEFA EURO 2012 semi final match between Germany and Italy at the National Stadium on June 28, 2012 in Warsaw, Poland.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
WARSAW, POLAND - JUNE 28: Mario Balotelli (R) of Italy celebrates with team-mate Claudio Marchisio after scoring his team's second goal as Philipp Lahm of Germany shows his dejection during the UEFA EURO 2012 semi final match between Germany and Italy at the National Stadium on June 28, 2012 in Warsaw, Poland. (Photo by Michael Regan/Getty Images) GETTY IMAGES

Δεν ξεχωρίζει κάποιο από τα δύο γκολ, ενώ όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή του, τόνισε πως είχε κράμπα, ζήτησε 5 λεπτά από τον Πραντέλι να δει πως είναι, αλλά αυτός τον έβγαλε και όλα είναι ΟΚ, όπως είπε.

Για το μέλλον και για το αν θα επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα ανέφερε πως θα μείνει στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ για τον τελικό τόνισε: "Αυτή ήταν η καλύτερη βραδιά στην ζωή μου, αλλά ελπίζω πως η Κυριακή θα είναι καλύτερη".

"Ελπίζω να νικήσουμε. Δεν με νοιάζει αν παίξω άσχημα, αρκεί όλοι να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να μην εκνευριστούμε με το passing-game της Ισπανίας και να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο".

"Μην ξεχνάτε πως η Ιταλία είναι η μοναδική ομάδα στο Euro 2012 που έχει σκοράρει κόντρα στην Ισπανία. Αποδείξαμε πως είμαστε ισάξιοί τους, αν όχι καλύτεροι και θέλουμε να νικήσουμε".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ