EURO

Η νέα τρέλα του Μπαλοτέλι!

ROME, ITALY - NOVEMBER 15:  Mario Balotelli of Italy checks his shirt during the International friendly match between Italy and Uruguay at Olimpico Stadium on November 15, 2011 in Rome, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
ROME, ITALY - NOVEMBER 15: Mario Balotelli of Italy checks his shirt during the International friendly match between Italy and Uruguay at Olimpico Stadium on November 15, 2011 in Rome, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι "ξαναχτύπησε" καθώς φορούσε για πέντε λεπτά... λάθος φανέλα στο φιλικό της Ιταλίας με την Ουρουγουάη (video)!

Η Εθνική Ιταλίας αποκάλυψε τη Δευτέρα τις νέες της εμφανίσεις (αυτές που θα τη συνοδεύουν στα τελικά του Euro 2012) και το βράδυ της Τρίτης οι παίκτες του Τσέζαρε Πραντέλι τις φόρεσαν για πρώτη φορά στο διεθνές φιλικό με την Ουρουγουάη, ωστόσο ένα από τα αστέρια της "σκουάντρα ατζούρα" απέδειξε ότι δύσκολα μπορεί να μπει σε καλούπια.

Ποιος άλλος από τον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον "Super Mario" να κάνει το εξής πρωτοφανές: στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε κανονικά με την ολοκαίνουρια εμφάνιση της τετράκις παγκόσμιας πρωταθλήτριας, για να μπει στο δεύτερο ημίχρονο φορώντας την προηγούμενη εμφάνιση.

Δείτε τις 10 απίστευτες γκάφες του Μάριο Μπαλοτέλι.

Μάλιστα, ο -ιδιαίτερα φορμαρισμένος εδώ και καιρό- επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε για πέντε λεπτά με διαφορετική εμφάνιση σε σχέση με τους υπόλοιπους Ιταλούς, για να αλλάξει τελικά στο 50ο λεπτό.

Μετά από μία σύγκρουσή του με τον Ντιέγκο Πέρες, ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα και ταυτόχρονα το δρόμο προς τον πάγκο, προκειμένου να αλλάξει, με τον Μπαλοτέλι να υπακούει και στη συνέχεια να απολογείται στον Ουρουγουανό άσο.

Πέρα πάντως από το μπέρδεμα με τη φανέλα, ο Μπαλοτέλι έδωσε σόου και με τις δηλώσεις του μετά το ματς, όπου δεν έκρυψε την οργή του για την ήττα της Ιταλίας στο "Ολίμπικο" με 1-0.

"Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου, καθώς ήμουν άτυχος και η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα. Πάμε σε Ουκρανία και Πολωνία για να νικήσουμε, διαφορετικά θα είναι το τέλος του κόσμου".

Δείτε τον Μάριο Μπαλοτέλι να βάζει τη "σωστή" φανέλα στο δεύτερο ημίχρονο.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ