EURO

Εκτός Euro o Σόρενσεν

Εκτός Euro o Σόρενσεν
Σόρενσεν

Την ευκαιρία να αγωνιστεί για πέμπτη φορά σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης έχασε ο Τόμας Σόρενσεν λόγω τραυματισμού. Τη θέση του στην εθνική Δανίας παίρνει ο Κάσπερ Σμάιχελ.

Με την τύχη του θα πρέπει να τα βάζει ο Τόμας Σόρενσεν.

Ο Δανός τερματοφύλακας παρά τη μέτρια σεζόν που είχε, ήταν στην αποστολή της εθνικής Δανίας για το Euro μέχρι πριν λίγα λεπτά, αλλά αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού.

Ο 34χρονος έχασε έτσι την ευκαιρία ν' αγωνιστεί σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τόπο στα νιάτα, καθώς ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Κάσπερ Σμάιχελ, ο γιος του παλιού άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πέτερ.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε δια στόματος του Μόρτεν Όλσεν, ο οποίος είπε: "Ο Τόμας υποφέρει από έναν τραυματισμό στην πλάτη. Αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα τον ξεπεράσει μέσα στις επόμενες ημέρες και δε θα είναι διαθέσιμος στους τελικούς".

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε: "Είμαι πολύ δυσαρεστημένος. Βρισκόμουν με την ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια των προκριματικών και ανυπομονούσα να παίξω για πέμπτη φορά σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Ωστόσο, κατανοώ πως είναι ρίσκο να υπάρχει ένας τραυματίας τερματοφύλακας και σέβομαι την άποψη του Μόρτεν".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ