ΑΓΓΛΙΑ

Χωρίς γκολ ο Μήτρογλου

Χωρίς γκολ ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν κατάφερε να σκοράρει και στο δεύτερο παιχνίδι του με την Φούλαμ U21, η οποία ηττήθηκε από την Λέστερ μέσα στο Λονδίνο

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη 11άδα της δεύτερης ομάδας της Φούλαμ (U21), η οποία αντιμετώπισε την Λέστερ, στην 11άδα της οποίας ήταν ο Χάρι Παναγιώτου (19άχρονος Αγγλο-Κύπριος επιθετικός).

Η Λέστερ άνοιξε το σκορ στο 38' με τον Jacob Blyth και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 0-1, ενώ η καλύτερη ευκαιρία της Φούλαμ ήταν με τον Μήτρογλου (στην εξωτερική πλευρά των διχτυών η μπάλα).

Η Φούλαμ ισοφάρισε σε 1-1 στο 54' με τον Mananga Jonathan Buatu, αλλά η Λέστερ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον George Taft στο 68', ενώ το 1-3 έκανε ο Michael Cain στο 86'.

Χωρίς γκολ ο Μήτρογλου

Ο Μήτρογλου έπαιξε σε όλο το ματς, ενώ Φούλαμ είναι πρωτοπόρος και αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φετινή της ήττα σε 15 ματς (9-4-2).

ΦΟΥΛΑΜ: Norman; Passley, Buatu, Briggs, Richards; Na Bangna, Tunnicliffe, Christensen, Cole; David; Mitroglou.

ΛΕΣΤΕΡ: Smith, Pearson, Elder, Sesay, Kennedy, Taft, Dawson, Cain, Blyth, Panayiotou, Dodoo.

Θυμίζουμε πως στο ντεμπούτο του με την 2η ομάδα ο Μήτρογλου είχε πετύχει δύο πανέμορφα γκολ στη νίκη με 5-3 επί της Άστον Βίλα. Κάντε κλικ και δείτε video και δηλώσεις

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ