ΑΓΓΛΙΑ

Χόντσον: "Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η απόφαση"

WEMBLEY, ENGLAND - APRIL 30:  Roy Hodgson, the manager of West Bromwich Albion Football Club, arrives at Wembley Stadium on April 30, 2012 in London, England. Mr Hodgson is set to hold talks with the Football Association concerning the vacant role of England football manager.  (Photo by Oli Scarff/Getty Images)
WEMBLEY, ENGLAND - APRIL 30: Roy Hodgson, the manager of West Bromwich Albion Football Club, arrives at Wembley Stadium on April 30, 2012 in London, England. Mr Hodgson is set to hold talks with the Football Association concerning the vacant role of England football manager. (Photo by Oli Scarff/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ρόι Χόντσον δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει σε διακρίσεις την Αγγλία αρχής γενομένης από το προσεχές ΕURO.

Στις πρώτες του δηλώσεις το Ρόι Χόντσον, αναφέρθηκε στην τιμή που του έγινε να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας κάτι που ήλπιζε ότι θα συμβεί.

Ο Άγγλος προπονητής έχει δύσκολο καθήκον καθώς θα πρέπει να οδηγήσει σε επιτυχίες τα "λοντάρια" ξεκινώντας από το EURO 2012.

" Σύμφωνα με το βιογραφικό μου είχα την ελπίδα ότι θα με επέλεγε η Αγγλική Ομοσπονδία. Ποτέ δεν περιμένω αλλά ελπίζω. Δεν μπορώ να πω μου προκάλεσε έκπληξη. Κάθε φορά που με ρωτούσαν για το θέμα και τα συναισθήματα μου πάντα απαντούσα ότι εξαρτάται από την Ομοσπονδία να αποφασίσει".

Ο Χόντσον θα πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την διαμάχη μεταξύ του Τζον Τέρι και τον Ρίο Φέρντιναντ και την ρατσιστική επίθεση του πρώτου τον περασμένο Οκτώβριο προς τον νεότερο αδερφό του Φέρντιναντ και παίκτη της Άστον Βίλα Άντον Φέρνιναντ.

" Θα πρέπει να έρθω σε επαφή με τους δύο παίκτες και να τους μιλήσω ώστε να μάθω που βρίσκεται η κατάσταση και ποια είναι τα συναισθήματα τους. Στην αλήθεια θα ήθελα να μιλήσω με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας. Κάθε προπονητής θα πρέπει να κερδίζει με τον χαρακτήρα του τους ποδοσφαιριστές. Μέχρι να μιλήσω όμως με τους δύο παίκτες δεν θα ήταν σωστό να κάνω δηλώσεις και να αρχίσω να σχολιάζω".

Όσον αφορά την κλήρωση της Αγγλίας στο EURO 2012 με αντιπάλους τις Γαλλία, Σουηδία και την διοργανώτρια Ουκρανία, δήλωσε: " Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πάντα δύσκολο. Κανείς δεν είπε ότι η θέση του προπονητή στην εθνική Αγγλίας είναι μία εύκολη δουλειά. Έχουμε 40 ημέρες πριν την έναρξη του EURO 2012 και θα δουλέψω πολύ για να πετύχω.

Θα πάμε στο τουρνουά για να το κερδίσουμε καθώς είμαστε μία ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί. Δεν θα είναι εύκολα και μάλιστα τώρα που ο Φάμπιο Καπέλο έχει οδηγήσει την Αγγλία στα τελικά αλλά έφυγε και εγώ ήρθα λίγο καθυστερημένα".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ