ΑΓΓΛΙΑ

"Ο Αρτέτα βοηθάει τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό"

"Ο Αρτέτα βοηθάει τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό"

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στην ζωτική σημασία που πιστεύει ότι έχει ο ρόλος του Μικέλ Αρτέτα χαρακτηρίζοντάς τον ως τον "αφανή ήρωα" αυτής της χρονιάς.

Η μεταγραφή του από την Έβερτον φάνηκε απο την αρχή ότι ήταν καθοριστική για την ομάδα. Σήμερα, (21/3) οι "Κανονιέρηδες" αναμετρώνται με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ και ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα.

Ο Αλσατός τεχνικός είναι θαυμαστής του Ισπανού μέσου ο οποίος έχει γίνει μόνιμη επιλογή για την μεσαία γραμμή της Άρσεναλ.

"Πάντα αποδίδει ποιότητα στο παιχνίδι του και είναι αφοσιωμένος εκατό τοις εκατό και αυτό είναι που ζητάμε από έναν επαγγελματία. Βοηθάει τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Είναι μαχητής και νικητής και κατέχει όλα τα στοιχεία του μέσου που θέλαμε για την ομάδα. Μπορεί να επιτεθεί και να αμυνθεί εξίσου".

Τέλος, μίλησε και για τον Άαρον Ράμσεϊ.

"Φέτος έιναι ουσιαστικά η πρώτη του κανονική χρονιά στην ομάδα και τα έχει καταφέρει περίφημα. Μπορεί να μάθει ακόμα περισσότερα δίπλα σε παίκτες με εμπειρία όπως ο Αρτέτα, ο Σόνγκ και ο Ροζίτσκι πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη των παικτών".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ