ΑΓΓΛΙΑ

Βενγκέρ: "Μας δυσκόλεψε η Μπράιτον"

Βενγκέρ: "Μας δυσκόλεψε η Μπράιτον"

Ικανοποιημένοι από τη νίκη επί της Μπράιτον και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας δήλωσαν οι Αρσέν Βενγκέρ και Θίο Γουόλκοτ.

Η Μπράιτον δυσκόλεψε την Άρσεναλ ωστόσο οι "κανονιέρηδες" έστω και δύσκολα πήραν την πρόκριση.

Η Αρσεναλ νίκησε 3-2 με δύο γκολ του Ζιρού και ένα του Γουόλκοτ. Στο τέλος του αγώνα ο Θίο Γουόλκοτ δήλωσε ότι η Άρσεναλ δεν έχει βγει εκτός στόχων ενώ ο Βενγκέρ εξήρε την απόδοση των παικτών της Μπράιτον.

" Πρέπει να αντιληφθούμε πόσο καλοί είμαστε και να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Μπορεί μερικές φορές να μην αποδίδουμε όπως πρέπει αλλά πιστεύω ότι έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε και να κάνουμε καλές εμφανίσεις", δήλωσε ο Γουόλκοτ.

Ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ στάθηκε περισσότερο στην Μπράιτον λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του έπρεπε να προσπαθήσει πολύ ώστε να κερδίσει την αντίπαλο της.

" 'Εδωσαν τα πάντα. Περιμέναμε αντίσταση και δεν απογοητευτήκαμε, διατηρήσαμε υψηλό ρυθμό και παρότι βρεθήκαμε δύο φορές μπροστά στο σκορ άλλες δύο ισοφαριστήκαμε.

Φάνηκε ότι όχι μόνο μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά και ότι είναι πνευματικά δυνατοί. Χρειάστηκε να προσπαθήσουμε πολύ για να κερδίσουμε τον αγώνα. Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και πάλι η Μπράιτον έπαιξε καλά".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ